Zanimljivo

POHVALILA SE ZARADOM, PA JE ISPROZIVALI! Glumica samo jednom fotografijom RAZBESNELA fanove! (FOTO)

Objavljeno: 25.10.2016 | 12:19Izvor: medio.rs

Njeno razbacivanje novcem podstaklo je kritike na društvenim mrežama.

Popularna glumica proslavila se ulogom u jednoj od najpopularnijih serija, a pažnju je privukla udajom, a zatim i razvodom od kolege i najpoželjnijeg muškarca.

Dženifer Aniston, poznata kao Rejčel u sitkomu “Prijatelji”, miljenica je publike, ali je samo jednom fotografijom na društvenim mrežama uspela da izazove gnev svojih pratilaca.

Naime, bivša supruga Breda Pita postavila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj drži svežanj novčanica, ali je opis zapravo razbesneo njene fanove.

– Ono kada pronađeš pare u novčaniku, za koje nisi ni znao da ih imaš – napisala je glumica.

Ovo je domah podstaklo kritike zbog razbacivanja novcem.

“Nedopustivo”, “To je zaista veliki novčanik”, “To bi rešilo sve moje probleme”, “Obični ljudi ne nalaze tu količinu novca u novčaniku”, samo su neki od komentara koje su pratioci uputili slavnoj glumici.

Ipak, izgleda da se Dženifer nimalo nije potresla zbog ovih komentara, s obzirom na to da ni na jedan nije odgovorila, niti je fotografiju ukonila sa drštvenih mreža.

Podsetimo, Dženifer je za Pita bila udata do 2005. godine, a razvod je usledio nakon što je glumac otpočeo ljubavnu vezu sa Anđelinom Džoli, tokom snimanja filma“Gospodin i gospođa Smit”.

Anđelina i Bred se sada, posle 12 godina zajedničkog života i dve godine braka razvode, a kako tvrde bliski prijatelji Anistonove, koja je udata za Džastina Terua,ona ne krije zadovoljstvo zbog njihovog rastanka.

 

Autor: M. Đurović

  • PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u