Zanimljivo

PAS KOJI JE ZADIVIO CELI SVET: Gazda zauzet, pa labrador autobusom sam ide u park!

Objavljeno: 26.01.2015 | 10:40Izvor: medio.rs

Ona sama odlazi autobusom u park, a onda posle nekog vremena ja dolazim po nju. Stanica je ispred kuće i onda sama siđe dve ili tri stanice kasnije

Crna ženka labrador Eklipsa toliko voli da ide u park da sama često uhvati autobus i ode u šetnju. Budući da njen vlasnik ne može tako često da je vodi koliko bi ona želela, Eklipsa sama uđe u autobus,  sedne na mesto i čeka da dođe njena stanica.      

Vlasnik Džef Jang dođe po nju, ali ne može od svojih obaveza da je i odvede. Već svi vozači na toj liniji upoznali su Eklipsu, a i putnici je mnogo vole.

 

 

"Ona sama odlazi autobusom u park, a onda posle nekog vremena ja dolazim po nju. Stanica je ispred kuće i onda sama siđe dve ili tri stanice kasnije", kaže Džef, dodajući da Eklipsa već neko vreme ide sama u park.

"Bar jednom sedmično dobijem poziv da je moj pas viđen u autobusu i ja im odmah odgovorim da je sve u redu i da ona zna šta radi", priča Džef.

Vozač kaže da Eklipsa veoma mirna i da sedne na sedište i gleda kroz prozor kada će stići njena stanica. Do sada se nije desilo da promaši svoju stanicu.

"Ona sedi baš kao čovek i sve koji je vide nasmeje i obraduje".

 

 

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u