Zanimljivo

OVO SU NAJNEOBIČNIJI BORDELI: Nude seks sa vanzemaljcima i popust za bicikliste

Objavljeno: 21.12.2014 | 19:30Izvor: Telegraf.rs

Bordeli na sve načine pokušavaju da budu kreativni i privuku što više klijenata. Ovo su neki od najkreativnijih...

Prostitucija je legalna u gotovo pola zemalja sveta. A to, između ostalog, znači i da se u ovom biznisu vrte ogromne svote novca. Druga stvar koja dolazi sa legalizacijom i porastom ove industrije je sve veća konkurencija, a to znači da se vlasnici bordela moraju više truditi da bi o(p)stali na sve zahtevnijem tržištu. A to, u suštini znači –inovacije.

Inovativnost u ovom slučaju dolazi u različitim, i često neočekivanim oblicima, a sa popisa “inovativnijih” bordela koji donosi magazin “The Richest” izdvojili smo nekoliko njih.

Bordel Stileto se nalazi u Sidneju, a poznat je po posebnom retro dizajnu i sobama u stilu onih u kakvim gledamo Džejmsa Bonda – sa ogromnim okruglim krevetima i zidovima obloženim ogledalima. Stileto nudi i klupsku atmosferu, ujedno je i hotel, a u cenu noćenja uključene su i – dodatne usluge.

Bordel Big Sister u Pragu nudi nešto što ostali nemaju - besplatnu uslugu. Ali, da, postoji začkoljica. Ako želite koristiti usluge bordela, morate pritom pristati na – snimanje. Uprkos tome, Big Sister je jako dobro poslovao, ali je, nažalost zatvoren 2010. Međutim, ideja je ostala.

Sex Doll bordel u Japanu naplaćuje svoje usluge, ne morate se snimati, a ono po čemu se razlikuje je kombinacija “tradicionalnih” usluga sa uslugama koje pružaju, kako se da naslutiti iz naziva, lutke.

Dobra vest za bicikliste i sve one koji koriste javni prevoz. U Berlinu postoji bordel koji upravo takvim klijentima nudi velike popuste. Politika kuće fokusirana je na očuvanje okoline, a sve što vam treba je dokaz da koristite usluge javnog prevoza, a možete pokazati i svoj bicikl. Maison d’Envie takođe nudi seks na brzaka za 50 evra u skladu sa svojim politikom štednje.

A ako ste ljubiteljii futurističkog stila, onda je Gotham City u Melburnu pravo mesto. Ovajbordel sa šest zvezdica kombinacija je luksuza, fantastike i futurističkog dizajna. U istom gradu, u potpuno drugom stilu, nalazi se i Daily Planet bordel, a ono po čemu je poseban je uređenje u antičkom stilu. I devojke su, naravno, odevene kao grčko-rimske device. Nema čudnih popusta niti uslova, a Daily Planet godinama je proglašavan najboljim tamošnjim bordelom.

Ako vam je dosta ovozemaljskih avantura, onda je Alien Cat House pravo mesto za vas. Nalazi se u Nevadi i da, kao što mu i ime govori, u ovom bordelu devojke su odevene kao vanzemaljke, dok drugi deo bordela nudi žene-mačke. Idejni začetnik je Denis Hof, zvezda HBO-ove serije Cathouse, a glava kuće je Madame Sonja koja vam može osigurati nezaboravnu avanturu u kojoj će vas oteti vanzemaljci. Pardon, vanzemaljke.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u