Zanimljivo

Ovo je najgledaniji kanal na Jutjubu za koji verovatno nikad niste čuli

Objavljeno: 27.11.2014 | 14:15Izvor: Telegraf.rs

On je prvenstveno namenjen deci predškolskog uzrasta, pa u tu svrhu objavljuju različite snimke na kojima u kadru vidimo samo ruke osobe koja otvara Kinder jaja sa "igračkama iznenađenja". Devojka koja to radi je do sada zaradila milone dolara.

Kanal na Jutjubu DiSi Tojs Kolektor (DC Toys Collector) koji se do nedavno zvao Dizni Kolektor (DisneyCollector), jedan je od najgledanijih kanala na toj mreži sa čak 400 miliona pregleda samo u oktobru.

On je prvenstveno namenjen deci predškolskog uzrasta, pa u tu svrhu objavljuju različite snimke na kojima u kadru vidimo samo ruke osobe koja otvara Kinder jaja sa “igračkama iznenađenja“.

Svaki snimak prati i komentariše Melisa Lima (21), koja trenutno živi uNjujorku. Za nju se pretpostavlja da je na ovaj način zaradila već nekoliko miliona dolara.

Na taj način počela je “potraga” za njom, kako bi reklamirala igračke različitihproizvođača. Ukoliko uzmemo u obzir da Jutjub plaća četiri dolara za 1000 klikova, dolazimo do poprilične sume novca koju je Melisa zaradila.

Njenu ideju su pokušali da iskopiraju ljudi putem sličnih kanala, međutim još uvek ne mogu da dostignu toliku posećenost.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u