Zanimljivo

OVE ZVEZDE VOLIMO DA MRZIMO: I obično nemamo dobar razlog za to!

Objavljeno: 06.05.2016 | 12:31Izvor: Kurir

Čak i kada znamo razlog zašto mrzimo neke zvezde, lako je učiniti jedan korak unazad i shvatimo da to i nije neki dobar razlog.

Ne biste sigurno mrzeli komšiju jer je vozio pod dejstvom alkohola ili zato što je uvredio nekoga na Tviteru, ali samo zato što je to uradila poznata ličnost, mrzimo ih iz sveg srca.

Pokušajte da ostanete pribrani dok čitate našu listu vaših najvećih "neprijatelja". Predstavljamo vam zvezde za koje nemamo dobar razlog da ih mrzimo, ali obožavamo to da radimo.

1. Džastin Biber

Njega obično mrzimo zbog svega što je bio dok je odrastao, na primer kada se trkao kolima pod dejstvom alkohola ili kad je slupao svoj džip u mini kombi sa svojom devojkom na suvozačevom mestu. On je odrastao misleći da je Bog jer su ga njegovi fanovi i tretirali na taj način i mi ga mrzimo zbog toga. Oprosti Džastine, ali sada je kasno reći "Izvinite".

foto: Rojtersfoto: Rojters

2. Majli Sajrus

Neki od ludih momenata koje volimo da mrzimo kod nje uključuju i ono grozno tverkovanje uz Robina Tika, zatim incident kada je samu sebe dodirivala na bini sa ogromnim sunđerastim prstom, i sve njene tviter svađe sa poznatima koje baš briga za nju. Da ne pominjemo sve one trenutke kada se plazila (Majli, skloni tahj jezik jer više nije nimalo zabavno). Sve ovo i nisu neki razlozi da mrzimo nekoga, ali teško će iko priznati da mu se ona dopada.

foto: Rojtersfoto: Rojters

3. Tejlor Svift

Kada pričamo o iritirajućim tviter svađama, Tejlor se ponaša kao da joj je to posao. Ona voli o sebi da misli da je uzoran tinejdž uzor za devojke i žene širom sveta. Ona javno poziva sve poznate da se priključe njenoj "ekipi" da podrže sve te devojke. Nije neki razlog zar ne?

foto: Profimediafoto: Profimedia

4. Kristen Stjuart

Ona je verovatno najmanje talentovana glumica "A" kategorije. Ipak, postoji još mnogo glumaca koji nisu talentovani, kao na primer Silvester Stalone i Selena Gomez, ali njih ne mrzimo! Šta je ona uradila da bude toliko omražena? Možda smo je jednostavno previše gledali poslednjih nekoliko godina. Nažalost, ona još uvek dobija puno uloga pa ćemo imati još razloga da je mrzimo!

foto: APfoto: AP

5. Anđelina Džoli

Svi znamo da je Anđelina praktično kao boginja i to je jedan od razloga da je mrzimo. Ona je apsolutno prelepa, jako talentovana i ima gracioznost kraljice. Ona zna da je bolja od nas! 
Ipak, iskreno, ona se izborila sa zdravstvenim problemima sa ponosom i dostojanstvom, usvojila je polovinu svoje dece iz strašnih područja, dobila je humanitarne nagrade, ambasador je Ujedinjenih Nacija. Možda nema vremena za nas jer se bavi krupnijim stvarima, ali svakako je mrzimo.

foto: Profimediafoto: Profimedia

6. Lindzi Lohan

Iskreno, ona se trudi da bude bolja. Ona je sada na slobodi bez uslovne kazne (što se nije desilo u poslednjih 8 godina). Ponovo se vratila svojoj karijeri i polako vraća život pod kontrolu. Mrzeti je jer se popravila je jednostavno zlo i nije fer ipak sigurni smo da će se već negde opeći, pa ćemo je opet mrzeti, zar ne?

foto: Profimediafoto: Profimedia

7. Kim Kardašijan

Jednostavno ne možemo da prestanemo da je mrzimo. Ona predstavlja sve ono što ne valja u našem društv8u. Gledanje nje i njene porodice kako se bore da odrade najprostiji zadatak jeste zabavno i nekako uživamo da ih vidimo kako plaču. Svi žele da vide kako greši da ne shvatamo da joj upravo tako pomažemo da uspe!

foto: APfoto: AP

8. Kanje Vest

Kanje je kao i Kim. Ako im se oduzmu svetla reflektora, oduzima im se i moć. Sve što treba da uradimo jeste da ih ignorišemo i oni će nestati. Ipak, to ne radimo! Previše nas zabavlja ludost i narcizam da bismo skrenuli pogled.

foto: Profimediafoto: Profimedia

9. Tom Kruz

I pored svega on je sjajan glumac! Neki od njegovih najvećih filmova su ušli u anale filmske istorije. On čak i sam izvodi svoje akcione scene bez kaskadera. On je lud, to smo se svi složili, ali ne treba da potcenjujemo njegov rad jer nam se ne dopada njegov stav!

foto: Profimediafoto: Profimedia

10. Bono

E on je najgori! Užasan je. Svi mrze Bona jer...jer...Čekajte, što ga mrzimo? On je pevač legendarnog benda U2 i svo svoje vreme i bogatstvo troši na druge ljude. On je napisao skoro sve pesme koje bend izvodi, a većina pesama je političkog, religioznog i društvenog karaktera. Ipak, mrzimo ga! razmislite, on je ipak super osoba!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u