Zanimljivo

Ove fotografije do sad nisu objavljivane, a govore mnogo: Bred i Anđelina ni na javnom mestu nisu mogli da obuzda bes! (FOTO)

Objavljeno: 25.09.2016 | 11:02Izvor: medio.rs

Na internetu su se pojavile fotografije holivudskog "zlatnog para" tokom žučne rasprave.

Svetski mediji javljaju da je Anđelina Džoli odluku o razvodu donela nakon izliva besa koji je njen suprug Bred Pit imao na losanđeleskom aerodromu, kada se sukobio sa sinom Medoksom.

Navodno su kamere snimile ovu nemilu scenu, ali se snimci još uvek nisu pojavili u javnosti. Svađa između Breda Pita i njegovog najstarijeg sina počela je, navodno, u avionu i kulminirala po sletanju u Los Anđeles. Mediji su najpre pisali da je Bred u jednom momentu fizički nasrnuo na Medoksa, ali US Weekly, koji je imao uvid u snimke, tvrdi da Pit nije tako postupio.

U međuvremenu, internetom se šire fotografije nastale pre izvesnog vremena u Legolendu u Engleskoj, gde je napoznatiji par na svetu imao burnu raspravu usred gužve. Obično suzdržani Bred i Anđelina, koji paze koji detalj njihovih života će se pojaviti u štampi, nisu marili za okolinu, te su vikali jedno na drugo. Dok je Bred sve vreme držao Anđelinu za podlakticu i trudio se da malo ublaži situaciju, Džolijeva nije želela da se svađa završi tako lako.

STORY.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u