Zanimljivo

OPET JE NAŠA SNAJKA: Adrijana Lima se vratila Marku Jariću!

Objavljeno: 09.10.2015 | 11:08Izvor: Kurir

Manekenka je nedavno ponovo zapratila bivšeg muža na Instagramu, odakle je obrisala slike s dečkom, a košarkaš je objavio njenu fotku sa ćerkom iz Voga

Bivši supružnici Marko Jarić i Adrijana Lima svojoj ljubavi dali su još jednu šansu, tvrde izvori bliski ovom svetski poznatom paru.

I bivši košarkaš i svetski top-model zagolicali su maštu svojim ponašanjem. Slavna Brazilka je pre nekoliko dana sa svog Instagram profila uklonila sve fotografije koje je postavljala sa dečkom Džoom, sa kojim je, nakon što su ona i Marko rešili da se razvedu, stupila u vezu. Ona je ponovo i zapratila bivšeg muža.

Ni njoj Jarić nije ostao dužan, pa je na svoj Tviter profil postavio Adrijaninu fotografiju sa njihovom ćerkom Valentinom koja je osvanula prošlog meseca u Vogu.


Dobro upućeni u odnos Jarić - Lima tvrde da su njih dvoje nedavno seli i razgovarali, nakon čega su zaključili da im se emocije nisu ugasile, te da mogu da pokušaju ponovo da održe porodicu na okupu, uprkos tome što su oboje nakon objave o razvodu imali nove partnere koje su javno eksponirali. Važnije od svega bila im je sreća njihovih ćerki Valentine i Sijene, ali i činjenica da i dalje gaje nežna osećanja jedno prema drugome.

Markov otac: Razumem interesovanje za ovu temu, ali ne dajem izjave o porodiciMarkov otac: Razumem interesovanje za ovu temu, ali ne dajem izjave o porodici


Da bismo proverili navode do kojih smo došli, kontaktirali smo sa košarkašem, ali on nije odgovorio na naše poruke u kojima smo ga pitali da li se pomirio s Adrijanom. S druge strane, njegov otac Srećko Jarić nije potvrdio, ali ni demantovao naše navode.
- Razumem vaše interesovanje za ovu temu, ali ja ne dajem izjave o privatnosti moje porodice - kratko nam je poručio gospodin Jarić.

Podsetimo, Lima i Marko odlučili su da se razvedu u maju prošle godine.

 

NISU SAMOVALI - POSLE RAZVODA IMALI VEZE

Posle razvoda braka, Jarić je utehu pronašao u vezi sa srpskom manekenkom Dušicom Spasić, koju je upoznao u Americi. Iako se trudio da svoju privatnost zadrži daleko od očiju javnosti, paparaci su ih uslikali na plaži u Majamiju. I Lima nije samovala, već je bila u vezi sa fitnes trenerom Džoom, kojeg je upoznala u teretani.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u