Zanimljivo

Operacijama promenila lični opis da bi napravila savršen selfi

Objavljeno: 23.04.2014 | 20:30Izvor: Telegraf.rs

Američka akademija za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju je poslednjih godinu dana zabeležila veliki porast uticaja selfija na industriju estetske hirurgije

Trajen Lejvi (38) iz Los Anđelesa u SAD, potrošila je 15.000 američkih dolara za hirurške intervencije na svom licu, jer nije bila zadovoljna svojim selfijima.

Gledajući sebe na fotografijama sa društvenih mreža Fejsbuk i Instagram, na veliko nezadovoljstvo svojim izgledom uticala je “slaba” brada.

Printskrin: ABC News

Printskrin: ABC News

To je ujedno bio motiv da, kad već ugrađuje silikon da bi ojačala bradu, izvrši još poneku intervenciju i dotera se za fotografije.

Dve godine nakon ove odluke, posle operacije brade, nosa i obraza, Amerikanka je prezadovoljna svojim izgledom.

Sada imam lice kakvo sam oduvek želela da imam. To sam i dalje ja, samo samo malo obrađena u fotošopu. Sa operacijama sam završila, ali botoks je i dalje obavezan. To je kao što moram da jedem, sipam gorivo ili platim kiriju – izjavila je Lejvijeva.

Printskrin: ABC News

Printskrin: ABC News

Dok nije počela globalna pomama za samopromovisanjem na društvenim mrežama, Lejvijeva nije ni primećivala toliko svoje nedostatke.

Američka akademija za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju je poslednjih godinu dana zabeležila veliki porast uticaja selfija na industriju estetske hirurgije.

Nakon anketiranja 2.700 hirurga, svaki treći je izjavio da se sve više pacijenata odlučilo na intervenciju pod uticajem društvenih medija.

Pogledajte video:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u