Zanimljivo

Ona se zove Sara Konor i tvrdi da je robot ubio čoveka. Evo šta joj se desilo zbog toga!

Objavljeno: 03.07.2015 | 19:33Izvor: Telegraf.rs

Novinarka "Fajnenšl Tajmsa" nije ni bila svesna kakvu će pometnju napraviti njen komentar o jednoj vesti na Tviteru

Vest da je u Nemačkoj poginuo radnik kada ga je robot u fabrici “Folksvagen” zgrabio i udario njime o metalnu ploču mnoge je podsetila na scenario iz čuvenog filma “Terminator”. Međutim, novinarka “Fajnenšl Tajmsa” nije ni bila svesna kakvu će pometnju napraviti nakon što je na Tviteru objavila vest o ovoj nesreći.

Suština cele priče vrti se oko toga što se novinarka zove Sara O’Konor, pa je korisnike društvene mreže njeno ime i sadržaj vesti odmah asociralo na “Terminatora“. Da stvar bude još komičnija, njeno ime i prezime se razlikuju samo za jedno slovo od imena glavne junakinje filma – Sare Konor.

“Ti si sada naša jedina nada, u potpunosti te podržavamo kao našeg lidera”, “Čuvaj Džona Konora, on je naša jedina nada”, bili su samo neki od odgovora Tviteraša, ali nažalost Sara nije mogla da shvati ovu šalu jer se ispostavilo da nikada nije gledala “Terminatora”.

Iako se slučaj da je robot ubio radnika dogodio još pre nekoliko dana, prepiska na Sarinom Tviter profilu o celoj situaciji i dalje traje.

Pogledajte neke od najzanimljivijih komentara na Tviteru:

Printskrin: Twitter

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u