Zanimljivo

Ona je najlepša devojčica na svetu, a život joj se polako pretvara u pakao

Objavljeno: 06.02.2016 | 12:04Izvor: 24sata.rs

Ruska devojčica Kristina Pimenova (10) iz Moskve se doselila u Los Anđeles gde je potpisala unosan ugovor sa agencijom LA Models, ali i pored tako rano ispunjenog sna, ona se susrela sa neprijatnostima i već je u centru pažnje.

Slike malog supermodela povlače uznemiravajuće komentare na društvenim mrežama, te je njena majka kritikovana zbog toga što izbacuje "provokativne" fotografije na Fejsbuku.

Kristina, koja se bavi manekenstvom od treće i na pisti je već od četvrte godine, ima više od miliona pratilaca na Fejsbuku i preko milion na Instagramu.

Oba profila je kreirala njena mama Glikerija Pimenova, a na njima se neretko mogu vidite komentari sa seksualnom konotacijom, a manijaci su skloni i da komentarišu njene noge i da je na nazivaju "bejbe".

Prošle godine je njena majka odgovorila na brojne napade istakavši da su svi oni pedofili ako smatraju da je dete od 10 godina obučeno provokativno.

- Morate da razmišljate kao pedofil da bi u ovim slikama videli nešto seksualno, zato je vreme da posetite doktora - rekla Glikerija Pimenova.

Kristina je već u neverovatnom zaletu što se tiče karijere, jer je radila sa Robertom Kavalijem, a sarađivala je i sa kompanijama Dolće&Gabana, Armani i Beneton između ostalih.

Kolika se frka stvorila oko svega toga dokazuje još jedna stvar koju je ispričala Glikerija.

- Nekoliko godina ranije, postavila sam Kristininu sliku sa plaže na Maldivima kako grli tri igračke i smeje se. Držala je igračke ispred grudi i grlila ih i znate šta su bili komentari? "Oh, ona pokriva grudi zato što misli da ima šta da sakrije". Zamislite vi to! Smatram da takvi ljudi odmah moraju da odu do psihijatra - navela je Kristinina majka.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u