Zanimljivo

OD STJUARDESE DO MOĆNE ŽENE: Majka Pipe i Kejt Midlton u 62. godini OBORILA S NOGU na ćerkinom venčanju! (FOTO)

Objavljeno: 20.05.2017 | 17:24Izvor: Telegraf.rs

Žena koja je rodila ćerke koje su postale bogate i moćne zablistala je na venčanju Pipe i multimilionera Džejmsa Metjuza

Pipa Midlton udala se danas u selu Inglfild zapadno od Londona za Džejmsa Metjuza, a predivnom venčanju prisustvovalo je oko 200 najbližih zvanica.

Svakako, najveću pažnju privukla je Pipa zajedno sa sestrom, vojvotkinjom od Kembridža Kejt Midlton, ali jedna žena savršeno im je parirala.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Reč je o njihovoj mami, Kerol Elizabet Midlton, koja je na ćerkino venčanje stigla ruku pod ruku sa Pipinim bratom Džejmsom.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Kerol, žena koja je 1955. godine  rođena u skromnoj porodici u Londonu, sa širokim osmehom stigla je u crkvu Sv. Marka. Zablistala je u bledo roze kombinaciji, a svi su komentarisali da Kerol ima fantastičnu liniju!

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Kerol je uvek bila vredna, pa je kao tinejdžerka počela da radi u prodavnici, da bi se kasnije zaposlila u jednoj britanskoj aviokompaniji kao stjuardesa. Ubrzo je upoznala i Majkla, pilota sa kojim se venčala u crkvi Sv. Džejmsa.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Kada je ostala u drugom stanju sa Kejt, Kerol je odlučila da napusti posao stjuardese. Otvorila je firmu za dekoraciju svečanosti, a posao joj je odlično išao.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Vrlo brzo postala je milionerka.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u