Zanimljivo

OČAJNICI Na šta su sve zvezde spremne da bi privukle pažnju?

Objavljeno: 10.10.2015 | 10:37Izvor: Blic

Holivud ume da bude prilično brutalan – u jednom trenutku ste na vrhu, a već narednog više niko vas se ne seća. Nije ni čudo što su mnogi pevači, glumci i TV zvezde spremni na sve kako bi zadržali zvezdani status.

Madona


Ona godinama šokira javnost svojim provokativnim ponašanjem i garderobom. Pošto danas više ne prodaje albume kao nekada, rešila je da se posluži drugačijim trikom. Na nastupu na festival Koačela strasno je poljubila repera Drejka, koji je bio na bini sa njom. I on je bio zgrožen i iznenađen ovim potezom kraljice popa, a izraz na njegovom licu sve govori.


Majli Sajrus


Njena drastična promena imidža i sada već legendarno tverkovanje sa Robinom Tikom na dodeli VMA nagrada doneli su joj ogromnu popularnost. Ali, ona se tu nije zaustavila. Na jednom koncertu je zapalila džoint, a njene odevne kombinacije postajale su sve oskudnije.

 

 


Kim Kardašijan


Ona zarađuje od skandala, a upravo joj je skandal doneo popularnost. Radi se, naravno, o njenom snimku seksa, nakon kojeg je shvatila da je to recept za uspeh. Nastavila je u istom ritmu, pa se veruje da je njen 72 dana dug brak sa Krisom Hamfrisom bio samo predstava za javnost. Čak ni njena ćerkica Nort Vest nije pošteđena, pa je uvek spremna da je “proda” zarad članka u novinama.


Azelija Benks


I ona je više poznata po skandalima nego po muzici koju pravi. Uspela je da se posvađa sa velikim brojem svojih kolega, ali i sa predstavnicama medija, koji tvrde da je nemoguća za saradnju.


Lejdi Gaga


Karijeru je praktično izgradila šokantnim ponašanjem. Verovatno niko ne bi znao za njeno ime da nije bilo haljina od mesa i drugih bizarnih stajlinga. Tu su i njeni spotovi koje predstavlja kao umetnost, ali koje malo ko može da razume.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u