Zanimljivo

O NJENOJ SVADBI PRIČA BUKVALNO CEO SVET: UNUKA RUSKOG MILIJARDERA UDALA SE SA 19 GODINA

Objavljeno: 17.01.2017 | 13:07Izvor: Puls

Svetski pevači poput Elton Džon i Maraja Keri pevale su na slavlju, a za samo to vreme zaradili su nekoliko miliona. Irena Kogan, unuka biznismena Valerija Kogana, izgovorila je sudbonosno "da" Danijelu Keveju na ekstravagantnom i raskošnom venčanju.

U jednom od najluksuzniji hotela u Londonu, za vreme vikenda održano je glamurozna svadba za preko pet stotina zvanica, među kojima su se našle brojne ličnosti iz sveta holivuda kao što je Antonio Banderas, ali i najpoznatije ruske zvezde. Pristune zvanice jele su jela iz celog sveta, služio se najskuplji šampanjac, a pristunima je pevala Maraja Keri, kojoj je plaćeno 2,5 miliona funti da iz Amerike dođe u London i nastupi na ovoj svadbi.

Mlada tokom cele večeri nije skidala osmeh sa lica, a kada je na scenu izašao Banderas kako bi održao govor, mladi su krenule suze od uzbuđenja i sreće. Sve prisutne je pozdravila i zahvalila se na brojnim čestitkama koje je primala tokom celog dana.

Svaki sto bio je dekorisan u zlatnim bojama, a specijalno iz Amerike stigle su najskuplje ruže čijim laticama je bio ukrašeno mesto gde su se mladenci fotografisali sa gostima.

Sve deveruše bile su obučene u crvenim haljinama, a mladina venčanica koju je radio poznati svetski kreator procenjuje se na nekoliko hiljada evra. Svadbena torta bila je visoka tri metra, a večera se sastojala iz devet jela koju su činili specijaliteti iz celog sveta.

Goste je zabavljao i Elton Džon, čiji honorar nije bio manji od milion funti, i koji je rasplakao mladu kada joj je posvetio pesmu "Tiny Dancer". Angažovan je i popularni di-džej Mark Ronson.

Mladin deda, Rus jevrejskog porekla, ima 65 godina i jedan je od najbogatijih ljudi u Rusiji. Njegovo bogatstvo procenjuje se na oko dve milijarde dolara. Poseduje aerodrom Domodedovo u Moskvi, koji je najveći aerodrom u Istočnoj Evropi. Godine 2013. uložio je 83 miliona funti u izgradnju najluksuznije vile u Rusiji, koja je osmišljena da nalikuje na Belu kuću.

Godine 2011. privukao je pažnju javnosti kada je oborio rekord u izraelskim nekretninama i kupio stan od hiljadu kvadratnih emtara za 31 milion dolara. Osim toga, poseduje i vilu u Konektikatu vrednu 18 miliona dolara.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u