Zanimljivo

O, NE, OPET: Fejsbuk opet uvodi novine, moguće je da vam se neće dopasti

Objavljeno: 26.04.2015 | 18:28Izvor: Kurir

Testiramo poboljšane notifikacije koje će pokazivati relevantan sadržaj o svemu što bi moglo da vam koristi tog dana, rekli su iz kompanije

Fejsbuk uvodi promene u notifikacijama koje se pojavljuju na vašem profilu, pa ćete osim rođendana svojih prijatelja ubuduće moći da vidite i još neke zanimljive stvari.

Kako Mirror piše, notifikacije će biti dinamičnije nego ranije, a Fejsbuk će tako postati još veća konkurencija drugim društvenim mrežama.

"Testiramo poboljšane notifikacije koje će pokazivati relevantan sadržaj o svemu što bi moglo da vam koristi tog dana", rekli su iz Fejsbuka.

Osim obaveštenja o rođendanu svojih prijatelja, dobijaćete i obaveštenja o tome koji prijatelji se nalaze u blizini i koji kafići u blizini rade.

U obaveštenjima će se naći i spisak događaja na koje idu vaši prijatelji, teme koje većina vaših prijatelja čita, odnosno teme koje su trenutno najpopularnije na mreži i teme koje su popularne u vašoj bliskoj okolinu. Osim toga, tu je i kategorija "Today in the Past", koja će prikazivati statuse i fotografije iz bliske prošlosti.

Foto ProfimediaFoto Profimedia

(Mirror)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u