Zanimljivo

NOVI STRAVIČAN SNIMAK Brutalno ubistvo voditeljke i kamermana iz ugla UBICE

Objavljeno: 26.08.2015 | 22:09Izvor: Telegraf.rs

Brutalno ubistvo novinarke Alison Parker i kamermana Adama Vorda šokiralo je svetsku javnost, jer se zločin desio u programu uživo, dok su hiljade ljudi u neverici gledali ovaj događaj. Sada je objavljen i snimak koji je napravio sam ubica Vester Li Flanagan.

Flanagan prilazi žrtvi
U prvi mah promašuje metu...
Trenutak u kom ispaljuje metak u Alison Parker

 

U toku dana Flanagan je na Tviter nalogu pod svojim pseudonimom objavio dva snimka na kojima se vidi kako nastradalima prilazi sa leđa i upire pištolj u njih.

Na jednom se vidi pucnjava. "Snimio sam pucnjavu", napisao je on u svom tvitu. Ovaj nalog je ubrzo ukinut, ali je imao dosta pregleda na društvenim mrežama.

Policija u Virdžiniji saopštila je da je tokom potere osumnjičeni koji je identifikovan kao Vester Flanagan (41) doživeo saobraćajnu nesreću pošto je automobilom skliznuo sa puta i da je pronađen sa prostrelnom ranom, prenosi AP.


Flanagan je proglašen mrtvim u jednoj lokalnoj bolnici, objavio je “Vašington post”. Pozivajući se na izvore u policiji, list navodi da je Flanagan podlegao povredama, nakon što je pokušao da izvrši samoubistvo tokom policijske potere, zapadno od Vašingtona.

 

Vester Flanagan


Tragedija se dogodila rano jutros po lokalnom vremenu, u tržnom centru u mestu Bedford gde su se začuli pucnji iz vatrenog oružja, posle čega su novinari i njihovi sagovornici pokušali da pronadju zaklon od pucnjave.


Stanica WDBJ7 izvestila je da je ubijena novinarka Alison Parker (24) i kamerman Adam Vord (27), a da je intervjuisana izvršna direktorka privredne komore oblasti "Smit Mauntin Lejk" Viki Gardner upucana u ledja i hospitalizovana.

 

PAŽNJA Snimak bi mogao da uznemiri osteljive osobe:

 

 


Na snimku intervjua čuje se da je najmanje osam metaka ispaljeno, prenosi AFP i dodaje da je kamera, nakon što je pala na zemlju, snimila i ubicu, koji nosi pištolj.


Guverner Virdžinije Teri MekOlif rekao je za radio WTOP u Vašingtonu da nije reč o terorističkom napadu, već krivičnom delu.

Žrtve: Alison Parker i Adam Vord (desno)


Flanagan koji je takodje radio na stanici WDBJ kao reporter godinu dana koristeći pseudonim Bris Vilijams, prethodno je otpušten, mada razlog nije poznat.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u