Zanimljivo

NISAM ŽELELA MEDIJSKU PAŽNJU, UMIREM OD SRAMOTE Oglasila se Brazilka koja je provela noć sa Juseinom Boltom

Objavljeno: 22.08.2016 | 23:15Izvor: Blic

Samo dan nakon što su njene intimne fotografije sa Juseinom Boltom obišle svet, studentkinja iz Brazila Džejdi Duarte, ispričala je za lokalne novine kako se oseća nakon što se našla u centru seks skandala.

Jusein Bolt i Džejdi Duarte
Foto: Twitter / @PtFora / screenshotJusein Bolt i Džejdi Duarte

Naime, kako je objasnila, noć koju je provela sa Boltom bila je sasvim "obična i normalna" a jedinu grešku koju je napravila bila je to što je zajedniče fotografije poslala prijateljima na "vocap". Jer ubrzo potom, fotografije su se našle na brojnim brazilskim ali i svetskim portalima.

View image on Twitter

- Nisam mogla ni da pretpostavim da će te fotografije imati takav značaj. Celo ovo iskustvo je veoma negativno. Nikada nisam želela da bude poznata, a sada umirem od sramote - rekla je Durate u razgovoru za lokalne novine "Extra", ali nije želela da otkrije šta se stvarno desilo u noće koju je provela sa Boltom.View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter


- Nije bilo ništa posebno, bila je to jedna obična i normalna noć. Radije ne bih da pričam o tome, jer ne želim dodatno da komplikujem stvari - rekla je Durante, ali je ipak bila voljna da opiše kako je u klubu teklo upoznavanje sa slavnim sprinterom.

Dvadesetogodišnja studentkinja iz Rio de Žaneira objavila je fotografije na kojima leži u krevetu sa Juseinom Bolton, navodno nakon ludog noćnog provoda tokom poslednje nedelje Olimpijskih igara.

- Zapazio me je u klubu i poslao je obezbeđenje po mene. Pričali smo kratko, a ja u tom trenutku nisam znala ko je on - rekala je ona.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u