Zanimljivo

Niko ne veruje da je ovo ista devojka, ali njena priča o mršavljenju je još čudnija

Objavljeno: 01.05.2016 | 10:09Izvor: 24sata.rs

Kristina Karter (28) imala je 125 kilograma ali joj tadašnji dečko, zbog ljubomore, nije dozvoljavao da smrša – i tada je rešila da neće da se otarasi samo kilograma, već i posesivonog dečka. Danas njene slike predstavljaju jedan od najboljih primera šta može da se postigne upornošću i trudom.

Karterova je dugo pokušavala da smrša raznim dijetama, ali je rezultat uvek bio isti – nakon nekoliko snkinutih kilograma, oni bi se samo vratili. Počela je da pati od opsesivnog prejedanja, zbog kog je mesečno davala neverovatnih 2.000 dolara samo na hranu.

Tada je shvatila da će morati da se podrvgne podvezivanju želuca ako stvarno želi da smrša. Ali, kad je ovo saopštila dečku, on se usprotivio – nakon čega je shvatila da je u vezi sa opsesivnim i ljubomornim muškarcem.

Raskinula je. Otišla je na operaciju, i ubrzo je skinula 22 kilograma! Posle toga je nastavila da se hrani zdravo i da redovno vežba i smršale je toliko da danas izgleda kao model.

Nažalost, kako si kilogrami otišli, tako je došla opuštena koža – pa je Krstina još jednom završlila na operacionom stolu. Ali, kako kaže na svom blogu, totalno je vredelo jer danas konačno može ponosno da nosi bikini u koji je nekad jedva stajala.

Kristina danas ima 57 kilograma i ne samo da je srećna što je smršala nego je i zahvalana što je smogla snage da ostavi dečka. Mnoge devojke su se identifikovale s njom i same shvatila da su posesivni momci ti koji ih emotivno ucenjuju i zbog kojih ne mogu da smršaju, i zato je Kristina postala pravi heroj među devojkama. 

„Ovo je konstantna borba. Svakodnevno donosim odluku da budem zdrava. Morate da naučite da prihvatite i da zavolite tu borbu. Kad to uradite, sve one promene koje ste napravili postaće vam navika“, poručuje Kristina.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u