Zanimljivo

Nikada neće pogoditi gde se oblači ova milionerka!

Objavljeno: 20.08.2014 | 22:02Izvor: Telegraf.rs

Lopov je tražio od bogatašice pola miliona dolara, kako bi sakrio tajnu da ona zapravo ne poseduje toliko skupocene odevne predmete, za koje je tvrdila da vrede dva miliona.

Američka bogatašica, Tereza Roumer, javno se hvalila svojom skupocenom garderobom, tašnama, nakitom i obućom, sve dok se nije pojavio lopov koji je rešio da se obogati obijanjem njenoggarderobera.

Naime, lopov je nakon krađe shvatio da su torbe i nakit čisti lažnjaci. Njegova priča se nije slagala sa izjavom žrtve, koja je tvrdila da je izgubila robu u vrednosti od milion dolara.

Činjenica jeste da se javno hvalila svojim bogatstvom, jer je navodno za izgradnju garderobera, koji pre liči na robnu kuću, izdvojila pola miliona dolara.

Svaki sprat namenjen je različitim, skupocenim  odevnim predmetima, odnosno nakitu.

Kada je lopov shvatio da je zapravo prevaren, odlučio je da pokuša da se obogati ucenom. Tražio je od bogatašice pola miliona dolara, kako bi sakrio tajnu da ona zapravo ne poseduje toliko skupocene predmete, za koje je izjavila da vrede ukupno 2 miliona dolara.

Roumerova nije pristala na ponudu, pa ni lopova nije mrzelo da pošalje lažne torbe Hjuston presu, kao dokaz da se milionerka hvalila lažnjacima.

Ona sada tvrdi da nikada nije izjavila da se u garderoberu kriju samo skupoceni predmeti, iako snimci pokazuju drugačije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u