Zanimljivo

Nekad su izgledale ovako, a danas ne liče na sebe. Jedna NAŠA pevačica pogotovo!

Objavljeno: 29.04.2016 | 23:22Izvor: Blic

Jedni su se estetskim korekcijama upropastili, a drugi pak drastično prolepšali. Ove poznate zvezde danas izgledaju gotovo neprepoznatljivo.

TORI SPELING

Simpatična Dona iz „Beverli Hilsa“ plastičnim operacijama je opasno ugrozila svoje zdravlje. Danas biste je teško prepoznali na ulici.

DEMI LOVATO

Osmeh nevinašceta nekadašnje Diznijeve zvezde danas je daleka prošlost. Demi Lovato transformisala se u opasnu zavodnicu.

MEG RAJAN

Gde je nestala harizmatična plavušica koju pamtimo? I Meg je upala u zamku potrage za večnom lepotom i zato danas izgleda kao Džoker, Betmenov najveći neprijatelj.

MELANI GRIFIT

Suprug Antonio Banderas postavio joj je uslov – još jedna operacija i sledi razvod. Razveli su se, ali štetu na njenom licu više niko ne može da popravi.

LARA FLIN BOJL

Šta se zaboga sa ovom ženom desilo? Samo oštro oko prepoznaće nekadašnju lepoticu kada pogleda ovu izobličenu osobu navučenu na botoks.

DŽENIS DIKINSON

Bila je jedna od najplaćenijih manekenki sedamdesetih, a sada se potpuno unakazila. Dženis, ovo ti uopšte nije trebalo…

EMINA JAHOVIĆ

Emina je često na meti kritika kada je njen izgled sa početka karijere u pitanju, ali kada je postavila fotografiju sebe sa 14 godina na Instagram, pokazala je da je briga za zle jezike. Bitno je da je sad lepa!

MIKI RURK

Jeste jedini muškarac na ovoj listi, ali nismo mogli da ga preskočimo. Od onakvog frajera postao je nešto što se rečima apsolutno ne može opisati.

KAJLI DŽENER

Ona ne samo da izgleda jedno 10 godina starije već je potpuno promenila lični opis. Pegavu devojčicu danas bi retko ko povezao sa provokativnom Kajli. A tek joj je 18. godina!

GOGA SEKULIĆ

Šta reći za Gogu osim da joj se svaka operacija višestruko isplatila! Bila je zgodna, to moramo da priznamo, ali što se face tiče, danas neuporedivo bolje izgleda.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u