Zanimljivo

NAJBOLESNIJA ISPOVEST: Imam seks sa konjima, žena me podržava!

Objavljeno: 27.11.2014 | 14:16Izvor: Telegraf.rs

Muškarac iz Kanade je autorki knjige "Razumevanje bestijalnosti i zoofilije" ispričao potanko o svojim sekualnim odnosima sa konjima, kada je prvi put shvatio da voli te životinje, kako na to reaguje okolina, na koji način seksualno zadovoljava kobile, kao i da ga u svemu tome podržava njegova supruga.

Ispovest muškarca iz Kanade, koji godinama unazad ima seks sa konjima će vas šokirati. Njegovu priču objavila je u svojoj knjizi “Razumevanje bestijalnosti izoofilije” Hani Miletski, seks terapeut iz Merilenda.

Hani je tu knjigu napisala 2002. godine, nakon istraživanja i razgovora sa oko 100 zoofila. Jedan od njih je bio i tada 42-godišnji neimenovani muškarac iz Kanade.

On je autorki “otvorio” dušu, ispričao joj je potanko o svojim sekualnim odnosima sa konjima, kada je prvi put shvatio da voli te životinje, kako na to reaguje okolina, na koji način seksualno zadovoljava kobile, kao i da ga u svemu tome podržava njegova supruga.

- Prvi put sam konja video kada sam imao sedam godina. Seksualno su počeli da me privlače kada sam imao 11 ili 12 godina. Dok su ostali dečaci od svojih očeva krišom uzimali “Plejboj”, ja sam imao svoju knjigu “The Big Book of the Horse”, to je za mene bio “Plejboj” – objasnio je Kanađanin.

On je naveo da je masturbirao gledajući slike konja u toj knjizi, ali da tada nije imao predstavu da se to što njega seksualno privlači smatra odvratnim i bolesnim.

- Kasnije, u srednjoj školi, ostali učenici su mislili da sam potpuno aseksualan. Znao sam i shvatao da me privlače samo konji. Za maturu sam izveo devojku na ples, ali nismo plesali. Nismo se ni zagrlili – rekao je zoofil.

On je potom ispričao terapeutkinji kada je imao prvi poljubac i kada je izgubio nevinost.

Prvi poljubac sam imao sa dečkom, zvao se Mark. Imao sam 22 godine i to se desilo dva meseca nakon što sam izgubio nevinost – rekao je Kanađanin.

Na pitanje terapeutkinje da li je to bilo sa muškarcem, ženom ili konjem on je odgovorio:

Sa konjem. Niste “pravi” zoofil ako nemate seks sa životinjom. Kobilusam našao preko drugih zoofila koje sam upoznao preko interneta. Bio je to jedan lep poni. Jedan od mojih prijatelja me je doveo do životinje. On joj je držao glavu. Do dan danas je to najbolji seks koji sam imao – “otvorio je dušu” muškarac.

Kanađanin je objasnio i da istovremeno žali što je na taj način izgubio nevinost, a razlog zbog kojeg je tako jeste taj “što nije pre toga upoznao kobilu”.

On je potom ispričao da je imao između 15 i 20 “partnerki”, da voli oralno da ih zadovoljava, da kobile “imaju ukus na sveže pokošenu travu”, da je u tom trenutku, dakle početkom ovog veka, imao stalnu partnerku, ali i ono što je možda najbizarnije u celoj priči – da ga u njegovim seksualnim sklonostima podržava supruga.

- Naša veza je potpuno otvorena. Pred njom nikad nisam imao tajni i mislim da je takva komunikacija ključna u svakom braku. Srećan sam što imam takvu ženu – rekao je Kanađanin koji je na pitanje da li je njegova supruga ljubomorna na njegovu, tada petogodišnju vezu sa jednom kobilom, rekao da to pitanje terapeutkinja mora da postavi njegovoj ženi.

Između ostalog, Kanađanin je pričao i o tome da se zalaže da se usvoji i zakon po kojem bi seks sa životinjama bio legalan, jer po njemu u tome nema ničeg lošeg.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u