Zanimljivo

NAĐITE VIBRATOR: Za ovom igricom su poludele društvene mreže

Objavljeno: 22.09.2014 | 23:30Izvor: Telegraf.rs

Ovi momci se fotografišu u naizgleda svakodnevnim životnim situacijama, samo što sa svake fotografije vreba po jedan dildo. Neke ćete lako uočiti, a za neke ćete morati dobro da se potrudite da biste ih videli

Internet kao takav okuplja neverovatan broj individua, među kojima ima mnogo kreativnih ljudi, kao i onih sa lucidnim idejama.

Kada se takvi ljudi međusobno susretnu nastane igra kao što je ova, imena Gde je dildo? i u kojoj je jedini i apsolutni cilj da na fotografiji koja je okačena na internetpronađete skriveni, pogađate šta – dildo!

Ovi momci se fotografišu u naizgled svakodnevnim životnim situacijama, samo što sa svake fotografije vreba po jedan dildo. Neke ćete lako uočiti, a za neke ćete morati dobro da se potrudite da biste ih videli.

Korisnici Tumblr- a su već poludeli za ovom igrom, a ona se polako širi i na ostaledruštvene mreže. Pogledajte i vi neku od fotografija i pokušajte da otkrijete Gde je dildo?!

Ovo je Instagram profil momaka koji su izmislili igru, gde možete pogledati sve fotografije koje su do sada okačili. Uživajte!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u