Zanimljivo

Na ovog dečaka se lepi sve što je metalno

Objavljeno: 20.11.2014 | 17:25Izvor: Telegraf.rs

Nikolaj Kriagilenko (12) doživeo je strujni udar nakon kojeg je sav metal u njegovoj blizini počeo da mu se lepi za telo. Dečak veruje da su ove moći slične onim koje ima njegov omiljeni strip junak Iks men.

Nikolaj Kriagilenko (12) iz Rusije, preživeo je strujni udar, prilikom vraćanja iz škole. On tvrdi da je posledica nesreće to što sada poseduje natprirodne moći, kao one što ima Iks men.

Nakon udara sam se brzo osvestio i imao sam osećaj da gorim, ali sam nekako stigao do kuće i ispričao mami šta se desilo – objasnio je Nikolaj.

Sutradan kada se probudio, zatekao je novčiće u svom krevetu, ali mu nije bilo jasno otkud oni tu. Zatim, kada je sišao da jede, kašika mu se zalepila za grudi. Tada je počeo da sumnja da ove sitacije imaju veze sa njegovom nesrećom.

Pošto je veliki ljubitelj stripova, on je ovo povezao sa njegovim omiljenim junakom Iks menom, koji poseduje moć da privlači različite stvari odmetala.

- Ja mogu da radim stvari koje nisam mogao ranije, međutim problem je što ne mogu da ih kontrolišem – tužno je objasnio dečak.

Ipak, njega ove moći čine radosnim, jer je uz pomoć njih, postao jedan odnajpopularnijih dečaka u školi kome svi traže da pokaže šta zna i može da privuče.

Pošto ovo nije prvi slučaj u svetu, naučnici su se obratili javnosti i izjavili da je pogrešno što ljudi misle da imaju magnetne moći, već je u pitanju lepljivostkože.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u