Zanimljivo

Muškarac otišao kod lekara zbog bola u stomaku, pa otkrio da je žena!

Objavljeno: 23.07.2014 | 18:29Izvor: Telegraf.rs

Kada su Kinezu po imenu Čen (44) u bolnici uradili detaljne analize, lekari su pomislili da je on u stvari žena koja se predstavlja kao muškarac jer su uz pomoć skenera videli da ima matericu i jajnike

Oženjeni muškarac Čen (44) iz kineske provincije Đeđang, otišao je kod lekara zbog bolova u stomaku i krvi u mokraći. Međutim, doktori su otkrili da on ima menstruaciju, kao i to da ima kompletne reproduktivne ženske organe.

Čen je znao da nešto nije u redu jer je danima osećao umor, lice i noge su mu oticali, a na kraju se pojavila i krv u mokraći pa je odlučio da ode kod lekara na pregled.

Kada su mu uradili kompletan skener, video je nešto što nije mogao ni da pomisli, shvatio je da ima matericu i jajnike.

Analiza je pokazala da ovaj nesrećni Kinez ima dva X hromozoma, što znači da je genetski u stvari žena. Otkriveno je i to da zbog genetskog poremećaja ima tumor na nadbubrežnim žlezdama, zbog kog mu one otiču i utiču na pojačano lučenje muških hormona.

U bolnici, koja je vršila ispitivanje, kažu da su u prvi momenat pomislili da je Čen ženakoja se predstavlja kao muškarac, a tek su detaljnim pregledom shvatili da on nema Adamovu jabučicu, kao i da mu se polni organ razlikuje od drugih.

Čen tvrdi da sa suprugom ima normalan seksualni život, ali mu ne veruju. Terapija koja bi ga vratila u njegov “normalan” pol, zbog godina, nije moguća.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u