Zanimljivo

Muškarac kojem su kao malom odsekli penis postao tata!

Objavljeno: 23.04.2014 | 16:40Izvor: Telegraf.rs

Kao posledicu nestručnog obrezivanja, kad mu je bilo sedam godina Majk Muru su hirurzi amputirali dobar deo penisa. Zahvaljujući medicinskim dostignućima, ovaj muškarac danas ima ženu, bogat seksualni život, a nedavno je dobio i sina!

Majk Mur prvi je čovek na svetu koji je uspeo da napravi bebu pomoćuveštačkog penisa. Kao sedomogodišnjaku, išao je na rutinsko obrezivanje penisa. Nažalost, stvari su krenule po zlu, pa se javila infekcija, a zatim i gangrena. Hirurzi su bili primorani da dečaku amputiraju veliko parče polnog organa.

Nakon toga, Majk prošao kroz pravi pakao! Zbog toga što nema penis, deca u školi su ga maltretirala. Ni u ljubavi nije imao mnogo sreće i prva žena ga je napustila. Usledile su godine i godine depresije.

Danas Majk ima trideset godina i nema srećnijeg čoveka na planeti od njega. Sa novom suprugom, dvadesetpetogodišnjom Heder nedavno je dobio sina kojem su dali ime Memfis.

- Stvar koju sam oduvek najviše želeo na svetu jeste da imam porodicu. Nisam verovao da će to ikada moguće, da postanem tata i da imam ženu koja me voli baš onakvog kakav jesam. Bio sam u teškoj depresiji – priča on.

Kao mladić Majk je imao tri neuspešne operacije penisa. Tek kada se 2007. godine odlučio da prevali dug put iz rodnog Memfisa do kalifornijskog Stenford univerziteta, gde je upoznao doktora Gordona Lija, stvari su krenule nabolje. Ovaj specijalista uzeo je parče tkiva s Majkove butine i od njega kreirao izgubljeni deo penisa.

Operacija je uspela, a nakon što se venčao s Heder, Majk i ona su pokušali da naprave bebu prirodnim putem. Pošto im nije uspelo, odlučili su se zaveštačku inseminaciju njegovom spermom i Heder je iz prve ostala u drugom stanju.

- Moja prva žena nije mogla da podnese ni da vidi moj penis. Heder me je takvog kakav sam i sada imam Memfisa, sinčića kojeg obožavam svim srcem – ponosan je Majk.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u