Zanimljivo

Mislili ste da su bogati klinci sa Instagrama bahati? Pogledajte im roditelje

Objavljeno: 30.04.2016 | 18:11Izvor: 24sata.rs

Iako su bogati klinci sa Instagrama daleko poznatiji po svom trošenju novca, njihovi roditelji su im se odnedavno pridružili na toj društvenoj mreži i pokazali od koga su nasledili toliku bahatost.

Bogati roditelji sa Instagrama je profil koji je nastao nedavno, a na njemu se može videti kako svoje bogatstvo troše bogate mame i tate. Iako debelo kasne za svojim klincima sa hvalisanjem na društvenim mrežama, bogati roditelji pokazali su da su jednako neumereni.

Na profilu "Rich Parents of Instagram" mogu se videti fotografije roditelja koji se hvale svojim privatnim avionima, satovima koje su poklonili svojoj deci, novim automobilima, ali i feštama na kojima najskuplji šampanjac teče u potocima, iako neke boce koštaju i do 100.000 dolara.

"Fasciniran sam bogatim klincima sa Instagrama", priznala je putem mejla za "Business Insider" osoba koja je napravila profil bogatih roditelja.

Kada je shvatio da postoji samo profil za bogatu mlađariju, morao je da napravi i prostor u kojem se bogati roditelji mogu hvaliti svojim bogatstvom.

"Uvek se sve vrti oko bogatih klinaca pa sam odlučio da napravim nešto drugačije", tvrdi autor profila, koji sebe ne opisuje kao bogatog roditelja.

Pored jedne fotografije na kojoj su dva sata ukrašena dijamantima, otac sina naziva razmaženim derištem, jer je sin pored iste fotografije napisao: "Tražio sam jahtu, ali... Hvala, tata".

Na drugoj fotografiji se nalazi tatin novi Porše, a na trećoj tata iz radnje za brzu hranu poručuje: "Mogao bih da probam hranu za seljake".

Na jedno fotki se nalaze razbacane novčanice, pored kojih piše da mama čisti svoju torbicu.

Zanimljivo je da te fotografije šalju sami bogati roditelji, mejlom ili direktnim porukama na Instagramu, a dosad je profil privukao 7.400 pratioca.

*

*

Njihova deca novčanicama brišu cipele, zamrzeo ih je ceo svet, bahati su i bezobrazni...


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u