Zanimljivo

Majka i ćerka "ukrasile" fudbalski teren ogromnim penisom!

Objavljeno: 22.09.2014 | 23:44Izvor: Telegraf.rs

Majka i ćerka su srednjoškolski fudbalski teren polile herbicidom, otrovom koji uništava travu. Zbog uništenog travnjaka škola je bila primorana da mečeve fudbalskog tima preseli na drugi teren, dok se ne sanira šteta koja je procenjena na 10.000 dolara

Za sada neimenovana žena (50), njena ćerka (16) i još jedan mladić (17) iz Detroita, privedeni su na ispitivanje u policijsku stanicu zbog incidenta nafudbalskom terenu srednje škole Bedford.

Naime, majka i ćerka su srednjoškolski fudbalski teren polile herbicidom, otrovom koji uništava travu. Kada su završile, a hemijsko jedinjenje “odradilo” svoj posao, na terenu je ostao urezan džinovski muški polni organ.

Zbog uništenog travnjaka škola je bila primorana da mečeve fudbalskog tima preseli na drugi teren, dok se ne sanira šteta koja je procenjena na 10.000 dolara. Osim ogromnog penisa, fudbalski travnjak bio je dodatno ukrašen natpisom “2016?”, ali su se tu našla i dva “manja” prikaza muških genitalija od oko desetak metara, koja se, doduše, nešto slabije vide.

- Krivce ćemo goniti prema punim ovlašćenjima koje nam omogućuje zakon. Ovo nije mala neslana šala, ovo je krivično delo – poručio je detektiv Mark Klejans.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u