Zanimljivo

LEPA MAŠA SE ZALJUBILA U NOVAKA! Ruska teniserka ne krije da obožava Đokovića

Objavljeno: 28.10.2016 | 18:33Izvor: medio.rs

Đoković je najzanimljiviji teniser kojeg sam ikad upoznala, izjavila je lepa Maša. Kolale su priče da su njih dvoje bili u vezi, ali oni su to uvek demantovali

Ruska teniserka Marija Šarapova (29) zaljubila se u Novaka Đokovića! Lepa Maša izjavila je da je Novak najzanimljiviji teniser kog je upoznala i da je uvek u stanju da je nasmeje! Marija i Novak su vršnjaci, ali i kako tvrde, samo dobri drugari, iako su svojevremeno kolale priče da su u vezi. Iako to nikada nisu javno potvrdili, oni ne kriju naklonost jedno prema drugom.

Obožavaju Džordana

Svetski broj jedan uvek ima samo lepe reči za Šarapovu, pa ju je ove godine u više navrata podržao dok ona služi suspenziju zbog dopinga. Zato Maša ne propušta priliku da izrazi privrženost Đokoviću i jasno je da je potpuno opčinjena njim.

Najzanimljiviji među teniserima je Novak Đoković - nije se mnogo premišljala Šarapova u intervjuu za sajt Međunarodne teniske premijer lige (IPTL), u kojoj će učestvovati ove godine.Šarapova i Đoković imaju i nešto zajedničko, omiljenog sportistu mimo tenisa.

Obožavam Majkla Džordana - izabrala je Maša NBA košarkaša koji je jedan od Đokovićevih idola. Međutim, za partnera u miks-dublu Šarapova nije izabrala srpskog tenisera.

Volela bih da igram sa Džonom Mekinroom. Potpune smo suprotnosti po ponašanju na terenu. Bilo bi zanimljivo gledati njegove izlive besa, pa onda mene kako pokušavam da ga smirim. Bila bi to zabavna kombinacija - smejala se Šarapova na samu pomisao.

Boks je ono što inspiriše rusku teniserku.

- Od filmova sa sportskom tematikom omiljeni su mi oni u kojima se radi o boksu. Uvek su veoma uzbudljivi, snažnih emocija, priče likova su sjajne, jer uvek oslikavaju i borbu sa samim sobom - objasnila je Ruskinja.

Šarapova nije mogla da izdvoji najinteresantnije mesto na kom je igrala meč, ali zna koje je najprestižnije.

Bez pogovora je to Centralni teren na Vimbldonu - nije se mnogo dvoumila jedna od najmlađih teniserki, koja je Otvoreno prvenstvo Engleske osvojila 2004.

Smatra da je iskrenost reč koja je opisuje, najsmešniji trač koji je čula o sebi jeste da je trudna, a smatra da su muškarci danas veće žene od žena.

Ne treba mi mnogo da se spremim pred meč. Kao kod svake žene, priprema za izlazak traje nešto duže, ali sam za prosek prilično brza. Ne volim da me čekaju. Mada, nije lako ni muškarcima, imaju mnogo proizvoda za negu. Mnogo opcija - naglasila je Šarapova.

Monika Seleš joj je teniski idol

Marija Šarapova obožava bivšu jugoslovensku teniserku Moniku Seleš.
- Omiljena ličnost na terenu mi je Monika Seleš. Dopadaju mi se njen stav i strast za igrom. Mimo terena obožavam Odri Hepbern i Merilin Monro. Njihove slike su mi nekako ostale u glavi - istakla je Šarapova.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u