Zanimljivo

Kupili su plišanog medu NA BUVLJAKU, a nisu znali da on vredi ČITAVO BOGATSTVO!

Objavljeno: 19.04.2015 | 22:17Izvor: Telegraf.rs

Srećni kupci ove igračke pregledali su sve što piše na njihovom plišanom medvedu, nakon čega su potvrdili da je meda napravljen 2007. godine u Indoneziji, da je reč o ručnom radu, kao i da na etiketi piše da je posvećen upravo princezi Dajani

Lija Rodžers i Rajan Flenegan, mladi par iz Kornvola u Engleskoj,  kupili su na buvljoj pijaci plišanog medveda za 10 funti – ono što im tada nije bilo ni na kraj pameti jeste da on vredi mnogo, mnogo, više.

Kad hiljadu medvedića prekinu hokejašku utakmicu! (VIDEO)

Kako se na njihovu sreću kasnije ispostavilo, njihov plišani meda je jedan od 100 medvedića iz limitirane serije napravljene u častprinceze Dajane, posle njene smrti 1997. godine.

Kolekcionari ovakvih predmeta, iz ovog razloga smatraju da tako redak medvedić vredi 62.500 funti, za razliku od  onih klasičnih koji mogu da dostignu maksimalnu cenu od 25 funti.

Lija (22) koja je nekada bila veliki ljubitelj ovih medvedića, znala je da limitirane serije mogu da budu jako vredne, ali ne baš toliko.

Ona i njen dečko pregledali su sve što piše na njemu, nakon čega su potvrdili da je meda napravljen 2007. godine u Indoneziji, da je reč o ručnom radu, kao i da na etiketi piše da je posvećen upravo princezi Dajani.

 Na sajtu “Ibej” jedan takav medved se prodavao za 62.500 funti, a Lija i Rajan su svoj primerak stavili na aukciju i ponudili početnu cenu od 25.000 funti. Mladi par se nada da će dobiti dovoljno novca da plate depozit za novu kuću.

– Nismo mogli da verujemo. Kupili smo ga za 10 funti, a vredi mnogo više. Mladima je jako teško da kupe svoje nekretnine, tako da će ovo za nas biti pravi blagoslov – rekla je Lija.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u