Zanimljivo

KRVAVI OBRAČUN ISPRED KAFIĆA: Manijak tinejdžera zaklao mačetom!

Objavljeno: 25.01.2015 | 13:11Izvor: Telegraf.rs

Identitet napadača nije objavljen, ali je policija pokrenula istragu i slučaj vodi kao teško ubistvo

Policija je na zapadu Engleske uhapsila muškarca osumnjičenog za divljački napad mačetom na grupu mladića, od kojih je jedan podlegao povredama i umro. Ubijeni mladić je Zak Evans (19), a on je pred jednim pabom u noći između petka i subote, sa dvojicom prijatelja pokušavao da smiri grupu devojaka koje su krenule da se fizički obračunavaju.

U jednom trenutku se pojavio pomahnitali napadač koji ga je iz čista mira napao smrtonosnom oštricom. Zak je umro na licu mjesta, dok je njegov prijatelj Kris Lord (18) lakše povređen, a 22-godišnjak u njihovom društvu je je završio u bolnici sa ozbiljnim povredama.

– Dogodilo se nešto što nije smelo, on je samo štitio nekoga. Čuli smo da je došlo do koškanja među devojkama, pa su Zak i prijatelji priskočili u pomoć, a onda je neki ludak došao niotkuda i napao ga. Ko bi tako nešto očekivao u lepom i mirnom pubu? – napisala je Zakova porodica u saopštenju za medije.

Identitet napadača nije objavljen, ali je policija pokrenula istragu i slučaj vodi kao teško ubistvo.

Zacova majka Silv oglasila se i na svom Fejsbuk profilu. U statusu je napisala da je Zak bio “divan sin, brat, unuk, dečko i prijatelj”, i da će svima jako nedostajati.

– Ostala je praznina u mom srcu koju nije moguće ispuniti – dodala je. Deo Zakovih prijatelja saučešće je izrazio i putem Tvitera. Jedan od njih je napisao: “Počivaj u miru, bio si tako divan, pažljiv i dobar prijatelj, nikada te nećemo zaboraviti.”


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u