Zanimljivo

KOBNA GREŠKA? Ostavio porodicu da se davi da bi spasao majku od poplave!

Objavljeno: 28.07.2016 | 10:58Izvor: Alo!

Jedna žena u Kini napustila je svog muža nakon što je nju i decu ostavio da se dave da bi otrčao da spasi majku iz poplave!

Kina, poplaveOdluka koju niko ne bi voleo da mora da donese: "Spasiti ženu ili majku?". Ipak, Gao Fengšu je presekao - u korist majke, pa je popio razvod!

On je napustio svoj poplavljeni dom, ostavio suprugu sa malom decom unutra i otrčao da spasava svoju majku. Kada se vratio, supruga je već mališane popela na krov kuće, a njemu je poručila da može da "ode s vodom".

Nesrećni Gao je pokušao da se opravda, ali nije mu bilo pomoći. Sledećeg dana supruga je ga je napustila, povela je decu i pokupila sav novac koji je uspela da spase iz kuće.

Slučaj jadnog Kineza dodatno je potresao napaćeni narod Kine koji se već sedmicama bori sa poplavama.

"Uvek sam mislio da je to pitanje majka ili žena zezanje. Nikad nisam verovao da će se neko stvarno naći u situaciji da bira... A eto, on jeste! Žao mi čoveka", komentarisao je jedan Kinez na društvenim mrežama.

Žene su bile mnogo oštrije! "Kao majka i kao žena razumem izbor koji si napravio, ali, ni ja ti ne bih oprostila", navela je jedna gospođa.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u