Zanimljivo

KO BI URADIO OVO ŠTO JE ONA: Oprostila mužu 18 preljuba!

Objavljeno: 23.04.2014 | 16:46Izvor: Kurir

Adel je u braku sa Brusom bila pet godina i kada je otkrila da je vara i tražila je da napiše spisak sa imenima

Adel Teron (36) oprostila je svom bivšem suprugu Brusu 18 preljuba. On je Adel varao i sa njenim prijateljicama i to sa njih šest, od kojih će jedna od njih doći na njeno venčanje sa novim verenikom.

Adel je u braku sa Brusom bila pet godina i kada je otkrila da je vara i tražila je da napiše spisak sa imenima. Nije mogla da veruje kada je počeo da piše jer je izgledalo kao da pravi listu za svadbu. Na papir je stavio čak 18 imena, među njima su bila imena i njenih prijateljica, čak šest.

Brus je muzičar koji je često putovao i na svojim putovanjima varao svoju ženu. Adel je kao uspešno, poslovna žena finasirala njegova putovanja i raskalašan život, a on je  svoje prijateljice dovodio u njihovu porodičnu kuću i upoznavao ih sa svojom suprugom. Njegove ljubavnice su brzo postajale Adeline prijateljice i ona je ima potpuno poverenje u njih.

Adel je na osnovu muževljevih dodira i poljubaca počela da sumnja u njegovu vernost. Adel je bila početku ona je Adel je bila ljuta i besna, jer se osećala nasamareno i naivno. Međutim, pet godina nakon razvoda uspela je da oprosti i njemu i svojim prijateljicama.

Neverovatna stvar se desila posle pet godina Adel je ne samo oprostila svom bivšem mužu nego je odlična prijateljica sa njegove tri ljubavnice.

"Znam, mnogo ljudi će teško razumeti, ali sam ja potpuno oprostila Brusu. Takođe sam oprostila i njegovim ljubavnicama. To je bio jedini način da idemo dalje i da budemo srećni", objasnila je ova neverovatna žena.

Adel se sada sprema za novi brak i veoma je srećna.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u