Zanimljivo

Kim Kardašijan bundama krije višak kilograma

Objavljeno: 13.02.2016 | 13:01Izvor: Blic

Ona se ovih dana ne izvlači iz krznenih kaputa, a osim što je ubeđena da tako postavlja nove modne trendove, oni joj pomažu i da izgleda mršavije.

 

Foto: Profimedia

Kim Kardašijan šokirala je svet svojim novim-starim imidžom. Ponovo se ofarbala u platinasto plavu boju, a zlobnici kažu da je to zato da bi skrenula pažnju sa viška kilograma, koje je nakupila tokom trudnoće.

Rijaliti zvezda, koja je u decembru sa Kanjeom Vestom dobila drugo dete, sina Sejnta, pronašla je još jedan način da izgleda mršavije kada se pojavi u javnosti. Radi se o bundama, koje ovih dana ne prestaje da nosi.

Foto: Profimedia

Prvo smo je videli u onoj sa kravljim dezenom, pa se na reviji svog supruga, gde je premijerno pokazala novu frizuru, pojavila u čupavom belom kaputu. Juče je prošetala crno-belu bundu koju je ukombinovala sa kačketom, a isto je uradila i sa crvenim kaputom koji je nosila kad ju je suprug izveo u pozorište.

Foto: Profimedia

Reklo bi se da Kim bunde ne nosi jer joj je hladno, pošto ih redovno kombinuje uz otvorene sandale ili majice bez rukava, a šta se krije ispod njih, ne želimo ni da pomislimo.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u