Zanimljivo

Kada je ova mama provalila šta je zubar napravio od njene ćerke, ODLEPILA JE TOTALNO (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.2015 | 19:24Izvor: Telegraf.rs

Kada je ugledala svoju ćerku umazanu krvlju, majka je bila vidno uznemirena...

Brijel Motlej (6) je devojčica sa Floride koju je majka odvela kod Hauard Šnajder, zubara, kako bi joj izvadio jedan zub. Međutim, ona je nakon pregleda kod zubara, ostala bez sedam zuba! Takođe, on ju je zlostavljao i bio je fizički agresivan!

Pre nego što je zubar krenuo sa intervencijom, zamolio je majku da ostane u čekaonici pod izgovorom da deca “loše reaguju” kada su im roditelji tu. Ona je na to pristala, međutim, kada je prošao treći sat čekanja, bila je vidno zabrinuta.

Kada je ugledala svoju ćerku umazanu krvlju, ona je bila vidno uznemirena. Daljim pregledom je ustanovila da ima modrice po vratu, pa ju je brže-bolje odvezla u hitnu pomoć. Takođe, odmah je uočila da u njenoj vilici nema čak sedam zuba.

Besna i iznervirana ovim lošim tretmanom, majka je čak fizički nasrnula na doktora, koji je pokušavao sve da porekne.

Printskrin: Youtube/News

Printskrin: Youtube/News

Ovo nije jedini slučaj na Floridi. Veliki broj ljudi se već pobunio protiv zubara koji tamo radi, pa svoju decu ne žele da vode na lečenje kod njega.

Zahvaljujući velikom broju nezadovoljnih roditelja, doktor je dobio otkaz i otišao sa Floride, međutim, mnogi se slažu da bi zatvorska kazna bila odgovarajuća za ovakvo maltretiranje dece.

Pogledajte video:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u