Zanimljivo

Iznajmila je sobu u hotelu, a poruka koju je pronašla u fioci preplašila ju je na smrt!

Objavljeno: 29.12.2014 | 13:30Izvor: Telegraf.rs

U poruci je pisalo "Ne otvaraj zaključana vrata! Ne veruj šapatima! Idi, samo idi!", a misteriozna upustva su ukazivala na vrata koja su se nalazila u blizini njenog kreveta.

Ejmi Džouns (21) studentkinja novinarstva iz Velike Britanije postavila je sliku na Tviteru, kojom je otkrila javnosti misteriju koja joj se dogodila u hotelskoj sobi u Edinburgu. Ona je za božićni poklon dobila putovanje u pretonicu Škotske, ali nije očekivala šta će joj se tamo dogoditi.

U fioci pored kreveta, pronašla je poruku čija je sadržina naterala da pomisli da se i sama nalazi u horor filmu, nalik onim preplašenim devojkama koje trče unaokolo dok beže od maskiranog ubice.

U poruci je pisalo: “Ne otvaraj zaključana vrata! Ne veruj šapatima! Idi, samo idi!”. Misteriozna upustva su ukazivala na vrata koja su se nalazila u blizini njenog kreveta.

Devojka je bila šokirana kada je ugledala ovo pisamce, koje je pokazala svojoj mami i obe su bile ubeđene da se radi o neslanoj šali dece. Iako je bila poprilično uplašena na početku, kasnije je zbijala šale na račun pronađenog papirića. Nije želela da navede o kom se hotelu zapravo radi, jer je, kako ona tvrdi, to fin ugostiteljski objekat sa dobrom reputacijom.

Uprkos pretnjama i tajnama koje je krila soba, ona je prespavala u ovom hotelu.

Šta biste vi uradili da ste se našli u sličnoj situaciji?


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u