Zanimljivo

Izgleda kao da ima 40, ali njeno pravo godište će vas zaprepastiti

Objavljeno: 30.08.2014 | 11:04Izvor: Telegraf.rs

Penzionerka iz Velike Britanije obožava da nosi mini suknje i izlazi sa muškarcima koji su od nje mlađi nekoliko decenija. Ona ne krije da je išla "pod nož", ali ističe i da je za njenu liniju zaslužna i zdrava ishrana

Zdrava ishrana, vežbanje, botoks i plastične operacije čuda čine. Britanka Džejn Peš ima 73 godine, ali je serijom hirurških intervencija na koje je potrošila više od 12.500 evra, zdravom ishranom i redovnim vežbama, uspela da dotera svoju figuri i da izgleda nekoliko decenija mlađe.

Ova udovica i majka troje dece kaže da se za njom okreću i 50 godina mlađi muškarci. Džejn obožava da nosi mini suknje i izlazi iako je u osmoj deceniji živote.

- Pretpostavljam da bi trebalo da nosim udoban džemper i ravne cipele. Ali gde bi u svemu tome bila zabava? Imam prijateljice koje su u mojim godinama, i oblače se konzervativnije. One kažu da bi želele da mogu da nose odeću koju ja nosim. Ali ko ih zaustavlja? Ne postoji zakon koji nalaže da posle 70. godine trebate da se oblačite konzervativno – kaže Džejn.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Džejn, koja je iz Derbišajera, kaže da je su i pre 30 godina za njim zviždali mnogo mlađi muškarci.

Kada bih išla u školu koju su pohađali moji sinovi, njihovi drugovi bi zviždali za mnom. To mi je laskalo i ne razumem zašto bih danas morala da se povučem u pozadinu. Osećam se podjednako dobro kao pre 30 godina – priča Džejn, koja je udovica.

Ona ne krije da je imala nekoliko plasntičnih operacija. Nakon što je rodila decu, 80- godina prošlog veka imala je  operaciju grudi. Posle toga se podvrgla i zatezanju vrata, zatezanju lica, a sada redovno ide na botoks. Ipak, tajna njenog izgleda nije samo u plastičnim operacijama.

Ona redovno vežba, zdravo se hrani godinama unazad, i kako kaže, samo želi da se zabavlja u životu.  Zbog toga, ona je aktivna i na nekoliko sajtova za upoznavanje, na kojima joj se udvaraju mnogo mlađi muškarci.

- Na Match.com-u, i na još nekoliko drugih nisam želela da skrivam svoje godine. Nije me sramota što imam 73, već sam ponosna na to. Ipak, problem kad imate 73. jeste što mi niko ne veruje da imam toliko godina. Zato se na sajtovima predstavljam da sam 10 godina mlađa – rekla je ova penzionerka.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u