Zanimljivo

Iza njenog osmeha stoje reči koje svaka mlada treba da čuje

Objavljeno: 24.08.2016 | 11:48Izvor: 24sata.rs

"Mislila sam da se neću udati dok ne smršam. Mislila sam da nikad neću obući venčanicu. A jesam." Ovim rečima se svojim fanovima obratila Keli Torp ispod fotke u venčanici. Plus sajz modna blogerka, koja promoviše osvešćenost žena po pitanju fizičkog izgleda i ljubav prema svom telu.

Kraljica oblina je pre dve nedelje izgovorila sudbnosno da svom izabraniku Denu Hetringtonu, a kao što bi učinila i bilo koja druga ponosna mlada, na Instagram je postavila nekoliko slika od tog dana. Slika na kojima je presrećna, nasmejana, obučena u raskošnu šampanj belu venčanicu, koja se pripija uz njene obline.

Mlada kao i svaka druga, pomislili biste.

Kako biste se samo prevarili!

Kali je uz fotku poslala i moćnu poruku koja je za kratko vreme skupila na hiljade lajkova - s odličnim razlogom:

"Kada sam obukla venčanicu, znala sam da je to ta. Njeno suptilno svetlucanje, diskretna čipka i boja šampanjca savršeno su se slagale uz moj ten. A tek kako je savršeno prijanjala uz moje obline i padala od kukova - čista magija. Nikad u životu nisam ni pomislila da ću nositi takvu venčanicu. Mislila sam da se neću udati dok ne smršam. Bilo je i sada momenata kad mi je padalo na pamet da ipak neću moći da je obučem. Ipak, kako odrastamo, shvatimo koliko je bitno da se okružiš pravim ljudima, jer onima koji te stvarno vole nije bitno kako izgledaš. Den me je voleo u svim mojim oblicima i na dan venčanja dok sam prilazila oltaru, zaplakao je i gledao me kao da sam magija. Zato imam nešto da poručim svim mladama na svetu, bilo da su plus sajz ili ne. Ne treba da mislite da morate da menjate svoje telo da biste bile srećne na svom venčanju. Partner vas voli zbog toga kakve ste, ne zbog toga kako izgledate. Zaslužujete sreću bez obzira na kilograme i tog dana ćete biti najlepša osoba u toj prostoriji pored svoje ljubavi jer ćete prosto zračiti tom ljubavlju koju osećate jedno prema drugom. Svako može da ima svoj hepiend i zato vas molim, preklinjem vas, dozvolite ga sebi!"


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u