Zanimljivo

I DALJE ŽALI ŠTO JE PARTNERKU NATERALA NA OVO! Devojka čuvene glumice UMRLA čuvajući njenu TAJNU!

Objavljeno: 25.10.2016 | 08:58Izvor: medio.rs

Ta žena me je izvukla iz depresije i težine moje televizijske slave, rekla je popularna glumica.

Ona se proslavila ulogom u čuvenoj seriji, a šokirala je svet kada je priznala da je bila u vezi sa ženom.

Biša partnerka Džilijen Anderson, čuvenog agenta Skali iz hit serije “Dosije X”, umrla je od raka, a glumica je zatim objavila blog u kom je otkrila neverovatnu tajnu.

 

Čitava priča počela je kada je Džilijen izjavila da je u prošlosti bila u vezi sa ženom, ali da sebe smatra heteroseksualkom.

– Ja sam aktivna heteroseksualna žena i kako god da ljudi žele da izraze svoju seksualnost, ja ih podržavam – rekla je ona tada.

Kasnije je izjavila da smatra da veza predstavlja ljubav prema nekom ljudskom biću i da je pol potpuno nebitan.

– Prvi put sam otkrila to na javnom forumu i odlučila sam da to uradim iz dva razloga. Jedan je što je žena sa kojom sam bila u vezi umrla i osetila sam da je u kontekstu našeg razgovora bilo bezbedno i pristojno da to iznesem sada – započela je priču na svom blogu Džilijen.

– Mnogo godina pre svega ovoga i dosta posle naše veze, ta žena me je izvukla iz depresije i težine moje televizijske slave, kada mi je rekla da joj je jedan tabloid ponudio 60 hiljada dolara u zamenu za naše zajedničke fotografije. U to vreme, iz različitih razloga među koje ne spada sramota, nisam htela da ta informacija dospe u javnost i uprkos tome što se borila da plati stanarinu, zamolila sam je da ne proda našu priču – nastavlja slavna glumica.

– Odlučila se za, kako sam tada mislila, pravi put. Do dana današnjeg žalim što sam je to zamolila. Tih 60 hiljada bi mnogo pozitivnije uticali na njen život nego negativni efekti na moj – napisala je Džilijan.

Podsetimo, Džilijan je bila udata dva puta – od 1994. do 1997. godine bila je u braku sa Kladom Klocom, od 2004. do 2006. sa Džulijanom Ozanom, a u šest godina je bila u vezi sa Markom Grifitom, sa kojim se rastala 2012. godine.

Iz braka sa Kladom ima ćerku Piper Maru, dok sa Grifitom ima sinove Oskara i Feliksa.

Autor: M. Đurović

  • PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u