Zanimljivo

HOROR: 300 zmija izmilelo iz WC šolje!

Objavljeno: 18.09.2014 | 15:18Izvor: Telegraf.rs

Vatrogasci su bili šokirani ovim prizorom i posumnjali su na "nestručno napravljenu septičku jamu" koja je savršeno stanište za belouške

Jedna žena ugledala je zmiju u WC šolji u svojoj kući u Dalju blizu Osijeka i zaprepastila se prizorom. Ipak ono što ju je još više prepalo je na stotine zmija koje su bile zalepljene za pločice.

Naime, ona je stavila lepak na pločice kupatila kako bi uhvatila ove gmizavce. Međutim, kada je pomislila da je rešila problem, pokušala je da se okupa, a onda je prestravila zmija koja je izmilela iz sifona.

- Toliko sam se prepala da sam u panici sela na bicikl i vozila 30 kilometara do Osijeka. Samo za jedan dan, kad su na naš poziv došli vatrogasci, već ih se uhvatilo 60 – dodala je vlasnica ove kuće u Dalju. Vatrogasci su takođe bili šokirani ovim prizorom i posumnjali su na “nestručno napravljenu septičku jamu“.

- Plitka je i obložena šupljom ciglom te je idealna za stanište belouške. Voda u jami bila je jako visoka i malene zmije su se kroz vodu i kanalizacijske vodovodne cevi probile do kupatila – objasnili su vatrogasci ovu čudnu pojavu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u