Zanimljivo

GUZAMA DIŽU TEMPERATURU: Ovim devojkama je oduševljena Dženifer Lopez!

Objavljeno: 20.08.2014 | 23:21Izvor: Kurir

Ove devojke su toliko dobre da ih je posetila čak i koreografkinja Dženifer Lopez.

Devojke iz "Fraules" centra za ples iz Novosibirska oduševile su ceo svet videom na kom su demonstrirale svoje umeće vrckanja. Ove talentovane plesačice, na čelu sa osnivačicom centra Jelenom Jatkinom, kažu da im niske temperature ne ometaju redovne treninge. Ove devojke su toliko dobre da ih je posetila čak i koreografkinja Dženifer Lopez.

Jelenina plesna trupa je postala poznata nakon videa kojki je na Jutjubu odgledalo više od 30 miliona ljudi. "Snimile smo ga ne samo da bi promovisali našu školu, već i da bismo pokazale kako je u Sibiru lepo. Fantastično je videti da nam je uspelo i, naravno, povećalo nam je popularnost grupe", kaže Jelena.

Video prati mladu devojku koja, iznervirana činjenicom da je napolju -42 stepena, počinje da mašta o tome kako je na nekon toplijem mestu, i kako pleše uz omiljenu muziku. Ubrzo joj se pridružuju i drugarice, a ostatak videa je ispunjen seksi pokretima i zavodljivim vrckanjem.

"Ljudi se uvek iznenade kada im kažem da sam iz Sibira. "Tamo je tako hladno, kako uopšte održavate treninge?" zapitaju se", kaže Jelena.

Ona se u svojim vežbama plesa koncentriše na ples guzom "tverk", pa ovaj ples izgleda jako seksi. Međutim, upravo zato se trudi da polaznice u njenoj školi imaju najmanje 16 godina.

"Mislim da sa morane tačke gledišta nije u redu učiti 13, 14, 15-godišnje devojčice ovim pokretima, jer nose jasnu konotaciju. Mole me da ih primim, čak me i roditelji zovu, ali mislim da je najbolje da imaju 16 godina pre nego što krenu s ovim plesom", smatra ona.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u