Zanimljivo

GLUMI SPAJDERMENA: Visi sa krana visokog 100 metara i drži se samo jednom rukom

Objavljeno: 20.08.2014 | 16:45Izvor: Telegraf.rs

Neustrašivi Britanac Džejms Kingston upustio se u pravu adrenalinsku avanturu i bez trunke straha doslovno visio sa najvišeg krana u jednom indijskom gradu

Britanac Džejms Kingston (23) neustrašivo se popeo na kran visok 100 metara sa kog mu se pružao neverovatan i zastrašujuć pogled na prometnu ulicu ispod njega.

Adrenalinski zavisnik snimao je svoj put ka vrhu krana u Bangaloru u Indiji. Na klipu se vidi mladić koji polako prelazi preko skele, a zatim se spušta i hvata konstrukciju jednom rukom dok se ispod njega pruža neverovatan pogled na prometni auto-put. Vrlo riskantan momenat bio je onaj u kom je Britanac zavrteo kameru ne bi li prikazao okolinu i sebe na vrhu krana.

Printskrin: epic.tv

Printskrin: epic.tv

- Prvo što sam uradio kad sam se smestio u hotel- pogledao sam kroz prozor i pronašao najvišu tačku u okolini, kran koji je “štrčao” nad ostalim zgradama bio je idealan za moj poduhvat – rekao je Kingston koji se na gradilište ušunjao usred noći kroz rupu u ogradi.

Iako su dolazili na posao kad je mladić odlazio, nijednom od radnika nije bilo čudno što su ga zatekli tu, već ima se samo uredno javio i otišao.

Printskrin: epic.tv

Printskrin: epic.tv

Mladom Britancu ovo nije prvi poduhvat, on je već izveo salto u vazduhu na najvišem mostu u Ukrajini i tada zaprepastio javnost svojom hrabrošću.

Pogledajte video:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u