Zanimljivo

(FOTO) OVO JE DINASTIJA TRAMP: Evo ko je ko u velikoj porodici novog predsednika Amerike!

Objavljeno: 09.11.2016 | 23:12Izvor: Kurir

Novi američki predsednik Donald Trump je trećem braku sa Slovenkom Melanijom i ima desetogodišnjeg sina. Ali pre nje je bio dva puta oženjen.

Slovenka Melanija rođena Knaus postala je prva dama Amerike. Njen 24 godine stariji suprug Donald Tramp ušao je u Belu kuću i tako postao 45 predsednik Amerike. Ona je njegova treća supruga. Donald je pre nje već ljubio dve plavuše. S prvom suprugom Čehinjom Ivanom dobio je troje dece, a s drugom Amerikankom Marlom jedno dete.

Ivana Trump  - prva žena

Poznat kao veliki ljubitelj žena novi predsednik SAD Donald Tramp prvi put se oženio tri godine mlađom češkom manekenkom i skijaškom olimpijkom Ivanom Zelničkovom 1977. godine i u 15-godišnjem braku dobili su dva sina i ćerku.


Ona je rođena 1949. u gradu Zlinu u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Udala se prvi put sa dvadeset i dve godine i to za agenta za prodaju nekretnina Alfreda Vinklmajera, koji joj je bio prijatelj iz detinjstva.  No, 1975. godine seli se u Kanadu i razvodi. Počinje da radi kao model i uskoro odlazi u Njujork. Tamo upoznaje Donalda Trampa koji ostaje opčinjen dugonogom plavokosom češkom lepoticom. Venčali su se posle samo godinu dana veze i 1977. dobijaju prvo dete, sina Donalda Jr., 1981. ćerku Ivanku, a 1984. godine i sina Erika.

Govorila je da ju je osvojio šarmom, inteligencijom i svojom nepresušnom energijom.Bračni par Tramp ubrzo postaje jedan od najpoznatijih u njujorškom otmenom društvu, a Donald je Ivani dao važnu ulogu u razvoju vlastite poslovne imperije, pa je u jednoj anketi 1990. godine Ivana proglašena "hotelijerkom godine" u SAD-u.  Kada je krajem 1990. otkriveno da je Donald vara sa glumicom Marlom Maples, Ivana pokreće spektakularnu brakorazvodnu parnicu, intezivno praćenu u medijima koja je okončana sudskom nagodbom 1992. godine. Donald je Ivani isplatio 25 miliona dolara, a ona je prilikom isplate izgovorila čuvenu rečenicu:"Nemoj da se ljutiš, uzmi mu sve".

Nakon toga Ivana se udavala još tri puta, ali su svi brakovi završili razvodom. Ivana Tramp je sa bivšim mužem Donaldom ostala u korektnim odnosima, te je 2016. godine javno podržala njegovu kandidaturu za američkog predsednika i istakla više puta da bi bio sjajan predsednik.

Marla Maples - druga žena

Donald i 17 godina mlađa Marla započeli su vezu još dok je Donald bio u braku s Ivanom.

Zbog ove lepe plavokose misice, jedine Amerikanke od Trampovih žena, Donald je ostavio Ivanu. Marlu su tada svi gledali kao razaračicu slavne porodice, a uskoro su ona i Donald uplovili u bračnu luku.

View image on Twitter
 Follow
pj sarro @pjsarro22

@GregHillWAAF @lbwaaf Marla maples miss Panama City

Venčali su se u Plaza hotelu u Njujorku 1993. godine, a dva i pol meseca ranije dobili su ćerku Tifani.Razveli su se 1999. godine. Marla se preselila u Kaliforniju i sama odgajala ćerku dok je Donald plaćao školovanje i izdržavanje.

View image on Twitter
 Follow
marla maples @itsmarlamaples

Silly mommy... I can never get enough hugs...
				
					<br />
					<script async src=

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u