Zanimljivo

(FOTO) NAJBOLJE JE KOD MAME I TATE: Oni imaju milione, ali i dalje žive sa roditeljima

Objavljeno: 28.11.2015 | 16:38Izvor: Kurir

Ove zvezde su već odavno punoletne, ali ne žele da napuste porodični dom, iako sebi mogu priuštiti luksuzne vile.

Dženifer Lorens je svojim angažmanima postala najisplativija glumicaoko koje se reditelji bukvalno grabe. Dvostruka dobitinica Osakra na svom računu ima milione, ali i dalje živi u stanu sa roditeljima. Jednom je prilikom izjavila da uopšte ne oseća potrebu da se osamostali.

Foto Beta
Foto Beta

Holivudski zavodnik Bredli Kuper je mamin sin pa tako i dalje živi sa njom. To izgleda ne smeta njegovoj devojci Irini Šajk jer kad žele biti zajedno glumac jednostavno boravi u njeinom stanu u Njujorku.

Foto Profimedia
Foto Profimedia


Nakon raskida s Robertom Patinsonom zvezda "Sumrak" sage Kristen Stjuart se vratila kod mame.Glumica se vratila starom životu koji je živela dok nije bila u vezi sa Robertom.

 

Foto AP
Foto AP

Pevačici Demi Lovato je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, zbog čega živi sa roditeljima koji joj mnogo pomažu. Kao tinejdžerka, ona je imala probleme sa ishranom, a bila je sklona i samopovređivanju.

Foto Profimedia
Foto Profimedia


Rafael Nadal uprkos milionima koje zarađuje i dalje živi u porodičnoj kući u Španiji sa svojim roditeljima.

 

Foto AP
Foto AP


Tejlor Laurent i poput svoje koleginice iz filma "Sumrak" i dalje živi u porodičnoj kući u Los Anđelesu. On je takođe priznao da učestvuje u obavljanju kućnih dužnosti, a zadužen je za iznošenje smeća iz kuće.

 

Foto Printskrin/Jutjub

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u