Zanimljivo

(FOTO) KSENIJA IMA 26, A NJEN MUŽ 62 GODINE: Ona je mnogo više od supruge MILIONERA, evo zašto!

Objavljeno: 24.03.2017 | 11:58Izvor: Kurir

Ksenija Deli (26), manekenka koju ste sigurno zapazili u spotu Džastina Bibera za pesmu "What do you mean", udala se za milionera (62) iz Egipta, a svojim stilom oduševljava svet.

Naime, iako bi zbog razlike u godinama, mnogi prokomentarisali da ovaj par vezuje novac a ne ljubav, oni dokazuju da je njihova situacija dosta drugačija.

Osama Fatija Rabah Al-Šarif i Ksenija su svoju ljubavnu bajku započeli u Grčkoj, gde su se i venčali. Ona je nosila venčanicu Zuhaira Murada, a modni stručnjaci su njenu haljinu na venčanju nazvali bajkovitim modelom, a nevestu su poredili sa modernom Pepeljugom.

Zbog njegovog društvenog polažaja i njene atraktivnosti veoma su zapažen par.  Manekenka je pre nekoliko meseci na Instagramu poručila da je 2016. bila sjajna godina i da se raduje avanturama koje će joj doneti ova 2017.

Polje gde nema nikakvih nedoumica jeste Ksenijin stil. Ona ume da odabere odeću koja ističe njenu zavodljivost, a odlično se snalazi i sa elegancijom i sa sportskim stilom.

Modu poznaje do detalja. A njeno modno umeće odlično se vidi na njenom Instagram profilu na kojem se ređaju jedna uspešna modna kombinacija za drugom.

Modne trikove koje je pokupila širom sveta, od Njujorka do Londona, članica modne agencije "Elite model Managment" iz Los Anđelesa i manekenka koju na Instagramu prati 670 hiljada ljudi, uspešno primenjuje na svoj način odevanja.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u