Zanimljivo

(FOTO) IZNENAĐENJE! Svaku noć su ga budili DIVLJIM SEKSOM, pa je odlučio da stvar uzme u svoje ruke

Objavljeno: 14.03.2017 | 15:29Izvor: Kurir

Nije mogao više da izdrži "ljubavne zvuke" iz susednog stana pa je odlučio da nešto uradi povodom toga. Kaže da je na posao odlazio premoren jer je to trajalo nedeljama - baš svaku noć.

Čovek koji nije otkrio identitet, odlučio je da komšijama napiše pismo pošto nedeljama nije spavao zbog njihovog žestokog seksa. Budili su ga usred noći, odlazio je premoren na posao, a kada mu je prekipelo, odlučio je da promeni situaciju. Pismo se našlo na internetu nakon što su ga živahni susedi pokazali prijatelju.

Evo šta im je napisao:

"Drage komšije,

Pozdrav! Želim odmah na početku da vam se izvnim zbog neprojatnosti što ovo pišem. Ali, nakon nekoliko nedelja buđenja u gluvo doba noći i vrlo umornih odlazaka na posao, osetio sam da vam moram pisati.

Nažalost, kada je vaš krevet "u upotrebi", vrlo je glasno, od škripanja do udaranja uzglavlja u zid. Imao sam slično iskustvo sa cimerom na fakultetu i sve što smo uradili bilo je stezanje šrafova na krevetu i odmicanje istog malo od zida. Problem je bio rešen. Pa, ako vam ne bi smetalo, pokušajte to da uradite, bio bih vam vrlo zahvalan.

Hvala vam i ponovljam, ovo je neprijatno, ali morao sam da vam pišem.

Srdačno,

Vaš sused"

Foto: RedditFoto: Reddit


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u