Zanimljivo

FACEBOOK SE PONOVO MENJA: Ovi noviteti će vam se verovatno dopasti!

Objavljeno: 21.05.2015 | 17:55Izvor: Telegraf.rs

- Trenutno mislimo da je Messenger najpogodniji za aplikacije koje mogu naši programeri da stvore. Na ovaj način smo ih podstakli na razmišljanje i kreativan rad - rekao je portparol Facebooka

Facebook Messenger je nadogradnja na postojeću društvenu mrežu koju je svaki korisnik morao da skine na svoj mobilni telefon ili kompjuter, a koja služi da nam olakša komunikaciju sa prijateljima. Međutim, to nije njen kraj! Sada će korisnici moći da uživaju i u igranju igrica preko Messengera.

Za sada je još uvek nepoznato kako će igrice funkcionisati jer jeteško objediniti aplikaciju za razmenu poruka i igrice, ali je programiranje istih u toku.

– Trenutno mislimo da je Messenger najpogodniji za aplikacije koje mogu naši programeri da stvore. Na ovaj način smo ih podstakli na razmišljanje i kreativan rad – rekao je portparolFacebooka.

Ako koristite Facebook Messenger, više nećete morati u prodavnicu! (FOTO)

Facebook Messenger za sada ima oko 600 miliona korisnika, a uloženi su napori da se aplikacija nadogradi. U poslednjih šest meseci su dodate nove funkcije kao što su video pozivi i plaćanja od korisnika do korisnika, a sada stižu i igrice u cilju povećanja broj korisnika.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u