Zanimljivo

Donald nije mogao da se obuzda ni pred hiljadama ljudi: Najhrabrije izdanje Melanije Tramp otkad je prva dama Amerike (FOTO)

Objavljeno: 30.07.2017 | 16:19Izvor: medio.rs

Uprkos tome što su baš sve oči bile uprte u njih, Donald Tramp prišao je svojoj dragoj i jednim nežnim potezom joj pokazao koliko ga oduševljava... Ne bez razloga!

Donald Tramp održao je pre nekoliko dana miting pod nazivom Make America Great Again u Jangstaunu u Ohaju, obrativši se svojim najvernijim pristalicama, koje su mu ukazale poverenje i glasale za njega na predsedničkim izborima. 

Iako je skup održan u Centru Koveli, u kojem može da stane oko sedam hiljada ljudi, atmosfera je bila veoma intimna - toliko da je predsednik Sjedinjenih Američkih Država u jednom trenutku oduševljeno prišao svojoj supruzi Melaniji i poljubio je pred svima.

FOTO: PROFIMEDIA

S obzirom na to da da je prva dama Amerike izgledala tako da su mediji ovo njeno izdanje nazvali najhrabrijim do sada - to nas nimalo ne čudi.

Melanijina uloga bila je da najavi svog dragog, što je ona učinila na veoma interesantan.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Kao predsednik, moj suprug će svakog dana nastaviti da se bori za našu bezbednost, da brani naša dobra, da iznova izgradi osnove bogatstva koje su Sjedinjene Države učinile zemljom mogućnosti - rekla je Melanija. 

Daleko od njenih reči medije više zanima njen izgled za ovu priliku, a on je bio uistinu spektakularan. Prva dama odabrala je haljinu s potpisom Monik Lilije kojom dominira roze boja, a protkana je žutim i zelenim floralnim motivima 

1 / 6 FOTO: PROFIMEDIA

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da, iako je namenjena svečanijim prilikama, ova toaleta nikako nije svedena i tipična za političke figure.

Ali pravila postoje da bi se kršila, zar ne?

 

GLOSSY.RS )

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u