Zanimljivo

DEBELA I SREĆNA: Ona ima 115 kilograma i igra oko šipke!

Objavljeno: 30.07.2014 | 01:35Izvor: Telegraf.rs

Kada se pojavila na prvom času igranja oko šipke, i kada je počela da igra, po prvi put se nakon mnogo godina osetila poželjnom

Luejn Braun (29), zvana Lulu, iz američke države Merilend verovatno je najteža igračica oko šipke na svetu. Ona ima oko 115 kilograma i želi da ukaže ženama širom sveta da treba da prihvate sebe onako kakve jesu.

Luejn tvrdi da nema tog pokreta koji ona ne može da izvede.

- Oduvek sam bila aktivna i igrala sam, Kad sam bila mlađa bila sam među navijačicama, igrala sam hokej na travi, a uživam i u plivanju. Kada sam rodila prvo dete 2004. godine, shvatila sam u jednom trenutku da će moje telo ostati isto. Onda sam počela da istražujem kojim aktivnostima bih mogla da se bavim – rekla je Braunova.

Kada se pojavila na prvom času igranja oko šipke, i kada je počela da igra, po prvi put se nakon mnogo godina osetila poželjnom.

-  Ne postoji pokret koji ne mogu da izvedem. Čim se pojave neki novi pokreti, uvek ih savladam, iako mi je potrebno malo vremena – kaže ova majka dvoje dece.

Nakon što je postavila na Jutjub snimak svega onoga što ume, dobila je armiju fanova širom sveta. A posle nastupa u emisiji “Amerika ima talenat” njena popularnost još više je porasla. Ipak, najveću podršku pruža joj njen suprug i deca.

- Lepo je kada mi ljudi kažu da sam ih inspirisala na neki način. Nikada neću biti mršava, ali zašto bi bilo važno koliki su mi kukovi kada umem tako dobro da igram – kaže Braun.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u