Zanimljivo

ČUDO U LIBERIJI: Beba se pretvorila u odraslog čoveka i pobegla od majke u šumu!

Objavljeno: 30.09.2014 | 01:25Izvor: Telegraf.rs

Po rečima Lornu, šesnaestogodišnje majke deteta, na putu do farme dete joj se u nekoliko navrata obratilo da je spusti, a kada je ona to učinila, dete je odmah poraslo i pobeglo u šumu.

Stanovnici Bong okruga u Liberiji su u šoku nakon što se, po njihovim rečima i kako prenose liberijske novine, dvomesečna beba za nekoliko trenutaka pretvorila u odraslog čoveka i pobegla sa majčinih leđa.

Po rečima Lornu, šesnaestogodišnje majke deteta, na putu do farme dete joj se u nekoliko navrata obratilo da je spusti, a kada je ona to učinila, dete je odmah poraslo i pobeglo u šumu. Lornu kaže da joj je dete reklo da se “vraća kući jer njena majka kaže da može da otera svaku vradžbinu“, kao i da je ubeđena da dete nije sa ovog sveta. Otac deteta je ovu situaciju opisao kao neverovatnu i dodao da je nije primetio da dete poseduje bilo kakve natprirodne moći.Porodica majke deteta veruje da je sve ovo delo mračnih sila.

U međuvremenu, vođe ovog okruga započele su tradiocionalnu istragu povodom ovog “slučaja“, a meštanima koji žive u delu gde se dete navodno uputilo je rečeno da se klone tih delova nekoliko dana i da ih posmatraju. Sa druge strane, javile su se teorije da je ovo dete ubijeno, a da roditelji i porodica na ovaj način žele da zataškaju zločin i da narod u Liberiji neće moći da napreduje sve dok se vodi strahom i sujeverjem.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u