Zanimljivo

ČARLI (20) BIO SA 3 DEVOJKE U ISTO VREME: Povezale se preko FB i smislile paklenu osvetu!

Objavljeno: 17.09.2014 | 10:34Izvor: Kurir

Tri devojke u glas su uzvikivale: "Lažljivče, lažljivče!" , a od besnih devojaka spasla ga je baka koja ga je takođe dočekala i odvukla u nepoznatom smeru.

Odlična učenica Beki Koneri (17) iz Hertfordšira u Velikoj Britaniji ludo se zaljubila u 20-godišnjeg Čarlija Fišera. On joj je izjavio ljubav i rekao je da je njihova veza posebna i da se neće viđati ni s kim drugim.

Međutim, iza leđa je vodio ne jedan, već dva paralelna ljubavna života. Istovremeno je održavao vezu s Liz Lilend-Kaninghem, devojkom koja je radila u lokalnom supermarketu i sa još jednom devojkom čiji identitet nije objavljen.

Sve tri devojke otkrile su ga dok je bio na ljetovanju i putem Tvitera i Fejsbuka su se povezale i smislile paklenu osvetu.

Zajedno su ga dočekale na aerodromu. Kada je prošao standardnu proveru, na izlazu ga je dočekalo neugodno iznenađenje. Sve tri devojke u glas su uzvikivale: "Lažljivče, lažljivče!". Tako su pažnju celog aerodroma skrenule na njega, a od besnih devojaka spasla ga je baka koja ga je takođe dočekala i odvukla u nepoznatom smeru.

"Nismo u 16. veku da bi žene to morale da trpe. Naravno da smo ga napale i učinile bismo to opet", rekal je Beki!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u