Zanimljivo

Bred Pit izbliza: Odrastao sam uz strogog oca, a moj porodični život je totalni haos!

Objavljeno: 28.11.2015 | 19:15Izvor: Blic

Glumac Bred Pit u otvorenom razgovoru o sebi izneo je i detalje o njegovom privatnom životu, ali i odrastanju. odlučio se da postane ateista jer je rastao uz strogog i religioznog oca, a njegov porodični život koji uključuje brak sa Anđelinom Džoli i više je nego zanimljiv.

Pit kaže da je to što ne veruje u boga rezultat strogog odgoja na samom američkom jugu. Odrastao je u baptističkom domaćinstvu u Springfildu, u Misuriju.

- Moj otac je bio veoma, veoma strog. Usadio je u mene hrišćansku grižu savesti zbog svih stvari koje i jesam i nisam uradio. tata je mogao da bude i nežniji., a ono zbog čega se moja porodica najviše nervirala je to što sam oduvek želeo da budem samostalan i samostalno donosim odluke - rekao je Pit za "Telegraph magazine".

Danas ovaj otac šestoro dece kaže da se drugačije odnosi prema svojoj porodici.

- Što se discipline tiče, takav sam samo sa dečacima. Devojčice su divne, nema potrebe za tim - kazao je on.

Govoreći o svom velikom porodičnom gnezdu, on je situaciju u kući opisao kao mesto sa “mnogo ljubavi, mnogo roditeljskih intervencija”.

- Ima tu mnogo pranja pranja zuba i prolivanja vode… haos, totalni haos. Endži i ja smo hteli 12oro dece, ali smo se posle šestog uplašili - priznao je Bred iskreno.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u